Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase, declaraţie genială! :) Motivul pentru care l-a trimis pe Gigi Becali să se împrumute la Ion Ţiriac: ”Am zis o prostie”

Ilie Năstase, declaraţie genială! :) Motivul pentru care l-a trimis pe Gigi Becali să se împrumute la Ion Ţiriac: ”Am zis o prostie”

Superliga

Comentarii

Titlul în Liga 1 se decide pe Telekom Sport! FCSB - Astra şi CFR - Viitorul sunt LIVE, duminică seară, de la 20:45 -

Ilie Năstase a găsit varianta pentru cazul în care judecătorii îl vor obliga pe Gigi Becali să plătească 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua: se împrumută la Ion Ţiriac. :)

Patronul FCSB stă cu sufletul la gură în procesul în care CSA Steaua cere despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii, în perioada 2003-2014. În cazul unui verdict nefavorabile, Gigi Becali a anunţat că bagă echipa în faliment.

Pus pe glume, Ilie Năstase a venit cu o altă soluţie. Primul număr 1 mondial din istorie spune că patronul FCSB ar putea apela la Ion Ţiriac - cel mai bogat român: ”Nu ştiu, se împrumută la Ţiriac (n.r. râde). Am zis o prostie, am zis o prostie. Nu, are Gigi bani”, a declarat Ilie Năstase pentru Telekom Sport.

LIVE VIDEO Marseille - Atletico Madrid. Finala Europa League se vede la Telekom Sport, miercuri, ora 21:45

INEDIT! Gestul special al lui Cristian Ţopescu pentru Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Nu a vorbit niciodată despre acest lucru

Cel mai DRAMATIC scenariu: cine ia titlul dacă CFR şi FCSB termină la egalitate de puncte! Barajul iese din discuţie. Aici ai toate calculele

 

Afla mai multe despre: ilie nastasefcsbgigi becalisteauaion tiriac 

viewscnt
Articole similare