Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase, după anunţul făcut de Simona Halep: „A fost numărul 1, a câştigat un Grand Slam. Nu cred că e o grabă să revină!”

Ilie Năstase, după anunţul făcut de Simona Halep: „A fost numărul 1, a câştigat un Grand Slam. Nu cred că e o grabă să revină!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 1 mondial, a anunţat, marţi, pe contul oficial de Twitter, că suferă de hernie de disc şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie.

Fostul mare tenismen român Ilie Năstase este de părere că Simona nu are niciun motiv în acest moment să se grăbească cu recuperarea.

"Vedem atâtea abandonuri în această perioadă. Halep ar fi trebuit să se pregătească numai pentru US Open, să nu tragă atât. Cred că pentru ea nu e o soluţie să facă injecţii. A fost numărul 1, a câştigat un Grand Slam. Nu cred că e o grabă să revină!

Eu am făcut injecţii cu cortizon, dar ăla îşi mănâncă osul! Am făcut o singură dată, dar mi-am dat seama că e foarte periculos. Un medic mi-a spus că pot continua, dacă vreau să ajung să mi se taie cotul.

Dacă nu te refaci complet, rişti să stai pe bară mai mult. Ea nu are probleme numai la spate, înţeleg care şi la glezne.

Ea ştie cât îi este de greu şi ce simte", a declarat Ilie Năstase la ProSport Live.

Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice.

Afla mai multe despre: ilie nastasesimona halep 

viewscnt
Articole similare