Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase dus în eroare de ultimele fotografii postate de Simona Halep: ”Nouă ne era interzis să schiem”. Ce nu ştie fostul mare tenismen

Ilie Năstase dus în eroare de ultimele fotografii postate de Simona Halep: ”Nouă ne era interzis să schiem”. Ce nu ştie fostul mare tenismen

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen Ilie Năstase consideră că Simona Halep a riscat practicând schiul în condiţiile în care este accidentată, acest sport fiind interzis printr-o clauză de către societăţile de asigurare şi în perioada în care el activa.

Năstase spune că riscul unei accidentări este destul de mare în schi, şi l-a dat drept exemplu pe fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher.

"Eu ştiu că pe timpul nostru, fiind asiguraţi, aveam voie să facem toate sporturile din lume, mai puţin motociclism şi schi. Acum eu nu ştiu cu cine are ea contract? Dacă aş fi eu, aş pune în contract să nu faci schi. Să nu uităm ce s-a întâmplat cu Schumacher. Acum dacă ea schiază bine, nu e o problemă, dar dacă nu prea ştii, e periculos, există riscurile astea. Poate e plăcerea ei să facă schi şi poate o face bine, ea ştie mai bine. E riscant totuşi, depinde cât de bine ştii să schiezi, dacă nu, riscul e mare”, a declarat Năstase, pentru News.ro.

Un lucru pe care fostul mare tenismen nu-l cunoaşte este acela că Simona Halep, cel mai probabil, nu a schiat, după cum foarte bine reiese dintr-un mesaj care însoţea o fotografie postată de tenismena română: ”Atunci când închiriezi un echipament pentru schiat doar pentru o poză”, a scris numărul unu WTA pe Instagram.

În această lună, Simona Halep, locul I WTA, a petrecut mai multe zile la schi, în staţiunea austriacă Solden, alături de fostui ei antrenor Darren Cahill.

Afla mai multe despre: simona haleptenis,  

viewscnt
Articole similare