Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase este internat în spital cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fostului tenismen

Ilie Năstase este internat în spital cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fostului tenismen

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase a ajuns din nou în spital, iar în urma investigaţiilor efectuate de medici, el a fost diagnosticat cu COVID-19.

Fostul lider mondial al tenisului nu travesează cea mai bună perioadă, iar recent a fost implicat într-un scandal cu finul său, Ciprian Marica. Acum, Năstase nu s-a simţit bine şi s-a internat în spital, unde a fost diagnosticat cu COVID-19. Fanatik a anunţat că starea lui este bună şi că a făcut o formă uşoară a bolii. El speră să fie externat, iar restul perioadei de izolare să o petreacă acasă. 

Au apărut speculaţii că el ar contactat virusul de la soţia lui, Ioana, dar ea a negat aceste zvonuri şi a dezvăluit că toate cele 3 teste pe care le-a făcut au avut rezultatul negativ. De asemenea, ea a susţinut că stresul pe care l-ar fi acumulat Ilie Năstase în ultimele săptămâni i-ar fi scăzut imunitatea. 

”El este internat la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puţin imunitatea scăzută, că ştiţi că a avut probleme cu academia. De atunci a avut o stare, aşa, în care s-a simţit mai rău, s-a supărat.

E o formă uşoară, atâta timp cât purtăm discuţii. Este conectat la aparate pentru a i se monitoriza situaţia, dar asta nu înseamnă că este ceva grav. Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maximum cinci zile. Probabil că după va veni acasă”, a spus Ioana Năstase, pentru sursa menţionată anterior. 

Ce a declarat Ilie Năstase în urmă cu o zi

”Sunt aici la spital şi nu prea pot să vorbesc. Sunt nişte aparate aici şi nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva şi sunt în investigaţii de vreo două zile. Nu, deocamdată nu ştiu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: ilie năstase-covid-19-tenis 

viewscnt
Articole similare