Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase i-a luat apărarea Simonei Halep: ”Voi ştiţi câţi bani a pierdut lunile astea?”

Ilie Năstase i-a luat apărarea Simonei Halep: ”Voi ştiţi câţi bani a pierdut lunile astea?”

Tenis

Comentarii

Simona Halep este suspendată provizoriu din toamna anului trecut, după ce a fost testată pozitiv pentru Roxadustat.

Ilie Năstase i-a luat apărarea Simonei Halep: ”Voi ştiţi câţi bani a pierdut lunile astea?”

ITIA a amânat de patru ori audierea la care Simona Halep este îndreptăţită, după ce a fost suspendată provizoriu din circuitele WTA şi ITF.

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a participat, în calitate de observator, invitată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), la audierile Simonei Halep, desfăşurate în zilele de 28 şi 29 iunie.

Simona Halep a fost audiată în dosarul de dopaj, moment pe care îl aşteaptă de luni întregi deoarece procesul ei a fost amânat de câteva ori. Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros şi-a spus punctul de vedere şi a avut ocazia să facă declaraţiile care speră că o vor ajuta să scape de acuzaţiile pe care i se aduc.

Ilie Năstase, fost mare tenismen, a răbufnit cu privire la situaţia în care se află în acest moment Simona Halep. Acesta i-a luat apărarea lui Halep printr-un discurs dur.

„Asta nu ştiu, şi eu am fost acuzat de rasism când a fost cu Serena Williams, dar noi, eu şi cu domnul Ţiriac, ne-am dus peste ei şi am rezolvat problema. Cred că avocaţii au întârziat foarte mult, trebuia să se ducă la acel tribunal independent. Au lungit-o, nu ştiu cât îi dă (n.red. despre eventuala perioadă de suspendare). 

De când e (n.red. – suspendată)? Din septembrie. În lunile astea câte turnee a pierdut şi câţi bani a pierdut? Pe cine dă ea în judecată acum? Pe tribunal, pe mama tribunalului? Că nu ştiu. Zic şi eu. Avem răbdare să vedem decizia finală, că noi ne grăbim.
 
Eu nu ştiu, nu mă pricep, pe timpul nostru nu existau astea (n.red. – despre chestiunile ce ţin de acel paşaport biologic). Drogul de pe timpul nostru era un lichid roşu, vin roşu. Dintr-un pahar te îmbătai. Astea sunt destul de recente faţă de când jucam noi”, a spus Ilie Năstase, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: simona halepwtailie năstaseroxadustat 

viewscnt
Articole similare