Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase, în The Times. Românul a fost ”tăvălit” de Anne Keothavong pentru ieşirea necontrolată din urmă cu un an, de la Fed Cup!

Ilie Năstase, în The Times. Românul a fost ”tăvălit” de Anne Keothavong pentru ieşirea necontrolată din urmă cu un an, de la Fed Cup!

Tenis

Comentarii

După un an de la incidentele provocate de Ilie Năstase la confruntarea de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie, căpitanul nejucător Anne Keothavong povesteşte clipele dificile prin care a trecut la Mamaia.

Oficialul britanicelor a descris atitudinea lui Ilie Năstase ca fiind un coşmar, după ce acesta i-a făcut avansuri sexuale în mai multe rânduri. “Toţi cei care eram la masă pur şi simplu dădeam din cap şi ne uitam unii la ceilalţi gândindu-ne ‘Chiar se întâmplă asta? Chiar spune aşa ceva?’ A fost foarte ciudat şi inadecvat. Îmi aduc aminte că a strigat ceva spre mine şi a întrecut orice limită”, a declarat Keothavong pentru The Times.

“Ştiu că dacă soţul meu ar fi fost acolo ar fi intervenit… Nu m-am simţit intimidată de el la tragerea la sorţi, dar m-a făcut să mă simt inconfortabil. Eşti în faţa multor persoane, toată lumea se uită la tine”, a mai spus Anne Keothavong într-un interviu pentru ediţia tiparită a cotidianului The Times.

Afla mai multe despre: ilie nastasethe timesfed cup 

viewscnt
Articole similare