Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase loveşte din nou! Derapaj verbal la adresa Serenei Williams: "Dacă eşti gras, eşti gras. Nu e vina noastră"

Ilie Năstase loveşte din nou! Derapaj verbal la adresa Serenei Williams: "Dacă eşti gras, eşti gras. Nu e vina noastră"

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat că nu crede că Serena Williams va mai reveni vreodată în fruntea clasamentului WTA.

"Şi eu am avut declaraţii d-astea, mai deplasate, dar nu ştiu de ce spune (n.r. - Patrick Mouratoglou) treaba asta. Probabil că are probleme că nu mai e numărul 1 (n.r. - Serena Williams) şi e altcineva. Şi cred că nu o să mai fie niciodată numărul 1 după mine. A spus-o şi domnul Ţiriac. Dacă cineva e gras, e gras. Ce să-i facem? E vina noastră dacă ea a vrut să înceapă mai repede înainte să piardă kilogramele pe care le-a pus în timpul sarcinii? Nu e vina noastră", a declarat Năstase, la Pro X.

El a comentat astfel o afirmaţie a antrenorului Serenei Williams,  Patrick Mouratoglou, care a declarat că aproape nimeni nu ştie cine e numărul 1 mondial acum.

Năstase i-a recomandat Simonei Halep să se retragă de la Cincinnati după ce a câştigat Rogers Cup.

"E bine să mergi la US Open cu nişte turnee câştigate, pentru încredere, mai ales că anul trecut ea nu a avut performanţă acolo. Eu cred că ea ar fi bine să se retragă la Cincinnati. A jucat prea mult. Când câştigi joci până duminică şi luni o iei de la capăt. Norocul ei că intră în turul al doilea. Dar e obosită. Declaraţiile ei m-au surpins, că ea a spus că joacă mai bine obosită. Are atâtea puncte avans că nu mai contează (n.r. - că a fost finalistă anul trecut)", a precizat el.

Afla mai multe despre: nastasewilliamsmouratogloucincinnati 

viewscnt
Articole similare