Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase şi-a aflat pedeapsa după ce a recunoscut că a condus cu permisul suspendat. Ce au decis autorităţile

Ilie Năstase şi-a aflat pedeapsa după ce a recunoscut că a condus cu permisul suspendat. Ce au decis autorităţile

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase va fi forţat să muncească în folosul comunităţii, după ce a recunoscut acuzaţiile care i se aduceau în urma scandalului din primăvara lui 2018, când a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a condus un vehicul pe drumurile publice deşi avea permisul suspendat.

Reprezentanţii lui Năstase au informat autorităţile că fostul lider ATP regretă faptele şi este de acord să muncească în folosul comunităţii, cu condiţia ca cazul să fie judecat prin procedură simplificată, iar executarea pedepsei să fie amânată.

Acuzarea a acceptat varianta propusă, iar Ilie Năstase va scăpa de această "pată" pe cazier.

Năstase risca o condamnare la închisoare de până la 6 ani în acest caz.



Decizia va fi oficializată în finalul lunii februarie.

Scandalul provocat de Ilie Năstase. Ce s-a întâmplat în mai 2018

Fostul tenisman Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

"În jurul orei 4:45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice", informa la acea dată Poliţia.

Conform poliţiştilor, Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice.

"Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice", precizau reprezentanţii Poliţiei.

Afla mai multe despre: nastase 

viewscnt
Articole similare