Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase trage un semnal de alarmă după finala câştigată de Simona Halep la Roma: "Mi-e frică. Trebuie s-o duci până la capăt"

Ilie Năstase trage un semnal de alarmă după finala câştigată de Simona Halep la Roma: "Mi-e frică. Trebuie s-o duci până la capăt"

Tenis

Comentarii

Fostul lider mondial din circuitul masculin de tenis, Ilie Năstase, a oferit primele concluzii după finala câştigată de Simona Halep la Roma.

Simona Halep - Karolina Pliskova 6-0, 2-1 (abandon Pliskova)

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, luni, turneul de la Roma pentru prima dată, după ce jucătoarea cehă Karolina Plsikova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020.

"Nu prea am văzut multe, pentru că nu s-a terminat meciul. Acum nu ştiu cât de accidentată a fost (n.r.- Karolina Pliskova). E urât când se întâmplă aşa, şi a spus şi Simona la fel, nu vrei să câştigi aşa, dar nu e vina ta. Nu cred că renunţa aşa repede (n.r.- Pliskova) dacă nu era accidentată, nu mai contează acum pentru că meciul s-a terminat, ăsta e scorul, ce spunem noi sau ce spun alţii nu mai contează. 

E un lucru bun înainte de Roland Garros, mie mi-e frică să nu fie obosită. E bine că a prins forma asta înainte de Roland Garros. Să vii cu trei trofee câştigate, e o încredere pe care o ai, dar pe care trebuie s-o duci încă două săptămâni, până la capăt.”, a declarat Ilie Năstase, pentru Realitateasportiva.net.

“N-am văzut tabloul, nu ştiu cu cine joacă, ce adversare întâlneşte, şi asta e foarte important, să vedem cu cine joacă în primul tur. Trebuie să o lăsam să înceapă turneul, şi după aia facem comentarii, acum înainte n-am prea multe ce să spun. Astea 3 trofee nu mai contează, sunt acolo câştigate, ea acum trebuie să concentreze la turneul ăsta (n.r.- Roland Garros).”, a mai spus Ilie Năstase.

 

Afla mai multe despre: ilie nastasesimona halep 

viewscnt
Articole similare