Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru a dat de pământ cu jucătorii lui după eşecul cu CS Mioveni! ”Probabil că vom face şi anumite schimbări în echipă!”

Ilie Poenaru a dat de pământ cu jucătorii lui după eşecul cu CS Mioveni! ”Probabil că vom face şi anumite schimbări în echipă!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Golul a fost marcat de Rusu, în minutul 23, dintr-un penalty acordat pentru un fault în careu. În minutul 58, gazdele au ratat prin acelaşi Rusu o lovitură de la 11 metri.

La finalul partidei, Ilie Poenaru, antrenorul lui Gaz Metan, nu a avut milă de elevii lui şi a precizat că vor exita anumite schimbări.

”Probabil că vom face şi anumite schimbări în echipă!”

”Veneam după un meci foarte bun la Chindia, am crezut că am rezolvat foarte multe probleme cu acel meci şi acea victorie. M-am înşelat. Azi am pierdut meritat. Şi dacă egalam la acea ultimă fază... e incredibil aşa ceva. Suntem ca în fazele alea de comedie. Dacă înscriam şi se termina 1-1, era un rezultat nemeritat. Nu am făcut nimic din ceea ce am lucrat la antrenament. Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat foarte mult la atitudine, au ştiut ce vor, s-au bătut pentru fiecare minge, ceea ce noi n-am făcut. Nu ne câştigăm duelurile de 1 la 1, avem reacţii întârziate. Din păcate, aceste reacţii au făcut să aibă şi două penalty-uri. N-am făcut nimic din toate lucrurile astea şi asta a fost soarta meciului.

O primă repriză în care n-am contat, am fost parteneri de antrenament pentru Mioveni. Asta e realitate, trebuie să spunem dacă suntem bărbaţi. Le-am spus că nu înţeleg de ce la meciul cu Chindia şi Clinceni au jucat, au avut atiudine, iar acum e discrepanţa asta atât de mare?

Am aşteptări de la anumiţi jucători, dar sunt dezamăgit de echipă. Eu nu câştig meciurile cu un jucător sau altul. Acei jucători cu o calitate în plus e clar că trebuie să facă diferenţa. Lui Ronaldo Deaconu trebuie să-i dai mingi, să-l pui în situaţii. Din păcate, noi doar ne-am prezentat la meci.

Trebuie să ne schimbăm atitudinea, să fim mai umili. Probabil că vom face şi anumite schimbări în echipă, să vină şi jucători care îşi doresc mai mult”, a declarat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: gaz metan-ilie poenaru-liga 1 

viewscnt
Articole similare