Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru a debutat cu dreptul la Mediaş: ”Chiar dacă am câştigat, nu am arătat aşa cum vreau”

Ilie Poenaru a debutat cu dreptul la Mediaş: ”Chiar dacă am câştigat, nu am arătat aşa cum vreau”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ilie Poenaru şi-a felicitat echipa la final pentru victoria în faţa Rapidului, dar a recunoscut că el şi jucătorii săi mai au mult de lucru.


Rapid a fost învinsă pe Arena Naţională de Gaz Metan Mediaş, scor 1-2. A fost primul succes pentru Gaz Metan sub comanda lui Ilie Poenaru, noul antrenor al echipei, care a şi debutat astfel la gruparea medieşeană.

Se pare că impactul a fost bun. Trebuie felicitaţi jucătorii, pentru că este victoria lor. Este victoria lor în totalitate, şi-au dorit-o foarte mult. În afară de a face nişte analize cu ei şi un antrenament la care eu nu am participat, doar am transmis ce trebuie să facă, să schimbăm sistemul de joc şi să lucrăm puţin pe organizarea defensivă, în rest nu am participat cu absolut nimic. 

Chiar dacă am câştigat, nu am arătat aşa cum vreau. Am încercat să punem la punct anumite lucruri. Eu am vrut să stau sus, să văd de sus problemele pe care le avem pentru a le remedia cât putem de repede. Trebuie să alergăm după puncte, urmează etape grele. Acum jucăm pe un teren sintetic, după un efort foarte mare, pentru că nu am avut posesie, iar eu nu joc aşa. Avem multe de reglat, trebuie să punem probleme. În momentul de faţă, atât am putut, este un nou început şi mă bucur pentru ei pentru că merită. În repriza a doua ne-am urmărit interesul, asta e viaţa. E un campionat greu, un campionat în care se joacă şi vă daţi seama că nici noi nu suntem o echipă oarecare şi nu vrem să rămânem acolo jos. Echipa, o să vedeţi că va arăta din ce în ce mai bine.” a spus Ilie Poenaru, la finalul partidei.

”Mă bucur că cei de la Mediaş au avut încredere în mine şi m-au dorit aici. O să am şi eu licenţă, munca este foarte importantă, iar când ai rezultate eşti căutat. Vreau să demonstrez că pot face treabă. Am găsit oameni minunaţi, oameni care îţi asigură tot ce vrei” a mai adăugat noul tehnician al Gazului.

Rapid - Gaz Metan Mediaş 1-2 (Albu 10 / Yuri 7, Morar 79)

Rapid a fost învinsă pe Arena Naţională de Gaz Metan Mediaş, scor 1-2.

Rapid:: Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Ilie (Sefer '56)- Carnat (Hiistei '77), Marzouk (Bălan ' 56), Stahl (Alaimi '57). Antrenor: Mihai Iosif

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Trif (Velisar '75) -  Alceus, Francisco Júnior (Filip '82) - Horşia (Iancu '66), Deaconu, Grădinaru (Chamed '75)- Irobiso (Morar '65). Antrenor: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare