Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru a lămurit situaţia lui Merloi: ”Poate să îl cumpere orice echipă. Atât timp cât plăteşte pentru el”

Ilie Poenaru a lămurit situaţia lui Merloi: ”Poate să îl cumpere orice echipă. Atât timp cât plăteşte pentru el”
Comentarii

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii a clarificat situaţia lui George Merloi, fotbalist care a intrat în vizorul CFR şi FCSB

Dernajat de zvonurile din ultima vreme, conform cărora George Merloi ar urma să ajungă la FCSB sau CFR Cluj, Ilie Poenaru a ţinut să clarifice situaţia fotbalistului său:

”Nu ştiu de unde până unde, acum o săptămână, că este jucătorul FCSB-ului, că poate să îl ia Gigi Becali când vrea. Poate să îl ia când vrea atât Gigi Becali, cât şi CFR, orice echipe poate să îl ia când vrea când vor plăti. Merloi este jucătorul Clinceniului, al nimănui. A trecut pe la FCSB, l-au avut în curtea lor, a fost prin Franţa , a venit la noi şi este jucătorul nostru. Nu are nicio legătură cu nimeni” a explicat Ilie Poenaru.

Merloi poate fi unul dintre jucătorii care ajung la Jocurile Olimpice sub comanda cuplului Rădoi-Mutu: ”Da poate fi un jucător. Este un jucător care poate să facă diferenţa. A scos penalty, şi-a mai creat câteva situaţii, dar trebuie să crească de la meci la meci, trebuie să aibă mai mare încredere şi să aibă mai mult entuziasm în tot ceea ce face. Mă uitam şi la Măţan, un jucător care dezechilibrează, îi place să aibă mingea continuu. Şi Merloi face acest lucru, Merloi poate ste mult mai direct, este mai mult pe poartă. Cred că Mirel s-ar putea folosi de el şi cred că l-ar ajuta. Nu numai pe el, pe noi ca şi ţară, ar merita să fie în lotul restrâns, lărgit pentru Jocurile Olimpice” a mai spus Ilie Poenaru, la finalul partidei Academica Clinceni - FC Voluntari.

 

Afla mai multe despre: george merloifcsbclinceni 

viewscnt
Articole similare