Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru aduce întăriri! Un fotbalist al FCSB-ului a semnat cu Academica Clinceni

Ilie Poenaru aduce întăriri! Un fotbalist al FCSB-ului a semnat cu Academica Clinceni
Comentarii

FC Voluntari a anunţat, luni, transferul lui Robert Ion la Academia Clinceni. Fotbalistul de abia venit de la FCSB va juca sub conducerea lui Ilie Poenaru în următorul sezon.

Robert Ion a plecat de la FC Voluntari după doar trei meciuri jucate. Fotbalistul FCSB-ului fusese împrumutat în această vară la formaţia ilfoveană, însă acum va face pasul, nu prea departe, către Academica Clinceni.

Un fotbalist al FCSB-ului a semnat cu Academica Clinceni

Mulţumim, Robert Ion! Clubul FC Voluntari anunţă faptul că s-a despărţit de jucătorul Robert Ion! Mijlocaşul , în vârstă de 21 de ani, a fost transferat la Academica Clinceni şi va evolua sub comanda lui Ilie Poenaru.

Sosit în vara acestui an de la FCSB, Robert Ion a bifat 3 prezenţe în echipa noastră în cele 7 etape disputate. Îi mulţumim pentru efortul depus în tricoul formaţiei noastre şi îi dorim mult succes la noua sa echipă!”, se arată în comunicatul postat de FC Voluntari pe contul oficial de Facbook.

În vârstă de 21 de ani, Ion era considerat una dintre marile speranţe ale FCSB-ului. Doar cinci apariţii a reuşit să facîă mijlocaşul pentru formaţia lui Gigi Becali, iar acum va evolua, din nou, la Clinceni, unde a mai jucat, tot sub formă de împrumut, între 2018 şi 2020.

Afla mai multe despre: academica clincenifc voluntarifcsbrobert ion 

viewscnt
Articole similare