Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, antrenor Clinceni: "O echipă precum Clinceniul, un sat cu 6000 de locuitori, reuşeşte să facă o asemenea performanţă"

Ilie Poenaru, antrenor Clinceni: "O echipă precum Clinceniul, un sat cu 6000 de locuitori, reuşeşte să facă o asemenea performanţă"

Fotbal

Comentarii

"Noi nu jucăm pentru nimeni, nu ajutăm pe nimeni. Vrem rezultatele pentru noi, noi să facem performanţă."

Academica Clinceni reuşeşte o calificare istorică în play-off după victoria din deplasarea de la Dinamo. Oaspeţii au condus cu 3-0 încă din minutul 17. Dinamoviştii nu au reuşit decât un gol de onoare pe final de meci.

Ilie Poenaru, antrenor Clinceni: "Am trăit la intensitate, şi era normal. Noi, dacă eram puţin mai atenţi, puteam să rezolvăm această calificare în playoff cu două, trei etape înainte. Dar ăsta este fotbalul, de asta este frumos, a trebuit să suferim până în ultima clipă. Am lucrat foarte mult fazele fixe în ultimele două săptămâni, i-am bătut rău de tot la cap.

Este ceva incredibil de frumos, este minunat. O echipă precum Clinceniul, un sat cu 6000 de locuitori, reuşeşte să facă o asemenea performanţă... din nou scriem o pagină de istorie pentru această comunitate. Acum, nemaiavând presiune, vom arăta  un alt fotbal, vom juca altceva. Clinceniul va juca fiecare meci la victorie.

Nu are voie nimeni să se relaxeze, ba din contră, vrem să ne batem cu granzii, ne batem cu cei mai buni de la egal la egal, să demonstrăm că clasarea noastră în playoff nu este întâmplătoare. Noi nu jucăm pentru nimeni, nu ajutăm pe nimeni. Vrem rezultatele pentru noi, noi să facem performanţă."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare