Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru avertizează pretendentele la titlu după victoria cu Iaşi: ”Cele care vor să câştige campionatul vor avea mari probleme cu noi”

Ilie Poenaru avertizează pretendentele la titlu după victoria cu Iaşi: ”Cele care vor să câştige campionatul vor avea mari probleme cu noi”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a primit vizita lui Poli Iaşi în prima partidă a etapei cu numărul 29 a Ligii 1. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, datorită golurilor lui Cordea 53' şi Markovic 88', după ce Platini deschisese scorul pentru trupa lui Napoli în minutul 18.

În urma partidei, Ilie Poenaru s-a arătat mândru de prestaţia baieţilor săi şi fericit că echipa sa a obţinut toate cele 3 puncte. Aproape ajunsă în play-off, tehnicianul de la Clinceni a avertizat că pretendentele la titlu vor avea viaţă grea cu formaţia sa.

Ilie Poenaru avertizează pretendentele la titlu după victoria cu Iaşi

”E a doua oară când trăiesc acest moment. Acum 2 ani, când am promovat la Liga 1, a fost aceeaşi situaţie, ultima etapă cu FC Argeş, am decis promovarea în minutul 88 sau 89. Horşia a adus promovarea. Am trăit-o la intensitate maximă, dar am crezut, chiar dacă ne-au condus la pauză. Se pare că Iaşiul a avut o singură fază în care ne-a marcat un gol.

Dacă în prima repriză nu am arătat aşa cum trebuia, am fost puţin temători, presiunea acestui clasament, rezultat, a doua repriză ne-am descătuşat şi am dominat-o fără ca Iaşi să ne mai pună vreo problemă. Garantez asta, dacă rămânem în primele 6, cele care vor să câştige campionatul vor avea mari probleme cu noi”, a spus tehnicianul Academicei în urma partidei cu Iaşi.

Afla mai multe despre: academica clincenipoli iaşiliga 1ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare