Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, ”bun de plată”, după victoria cu Chindia! ”I-am făcut şi lui ”Mister” un cadou de ziua lui. Îl mai scuturăm şi noi de ceva pe lângă!”

Ilie Poenaru, ”bun de plată”, după victoria cu Chindia! ”I-am făcut şi lui ”Mister” un cadou de ziua lui. Îl mai scuturăm şi noi de ceva pe lângă!”
Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, în deplasare, echipa Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a XV-a din Liga I.

Medieşenii au marcat în minutul 90+1 şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 63. Matricardi a marcat golul victoriei în minutul 90+1, după o centrare de la Trif. Din minutul 63, Gaz Metan a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Moura.

La finalul meciului, Răzvan Grădinaru, jucătorul lui Gaz Metan a vorbit desptre victoria reuşită de echipa lui. El a dezvăluit că jucătorii i-au făcut victoria cadou de ziua lui Ilie Poenaru. 

”I-am făcut şi lui ”Mister” un cadou de ziua lui. Îl mai scuturăm şi noi de ceva pe lângă!”

”Cred că i-am dominat până am luat acel cartonaş roşu, se întâmplă, ăsta e fotbalul, dar nu cred că au avut ocazii importante nici când am rămas în 10 oameni. Chindia se închide foarte bine, nu prea îţi dă spaţii, se bazează pe contraatac, asta am antrenat toată săptămâna. Ne-a ieşit în minutul 90, până acum, am pierdut puncte în minutul 90, iar azi, a mai ţinut ”Bărbosul” şi cu noi. 

E o presiune foarte mare că pe baza rezultatelor negative sunt şi probleme la echipă. Sperăm să se rezolve cât mai repede pentru că e greu să joci fără bani şi, cum a zis şi Mister, se termină turul, aveam 12 puncte, lumea ne punea cruce pentru că am pierdut cu Craiova şi am făcut egal cu Clinceni. Bine că am terminat turul cu această victorie, avem această pauză cu un moral mai bun si i-am făcut şi lui Mister un cadou de ziua lui, îl mai scuturăm şi noi de ceva pe lângă...

Visăm să fim cât mai sus, sperăm să acumulăm puncte, să fim sus, să ne batem, fiindcă dacă n-ai o ţintă să ajungi cât mai sus, atunci eşti un jucător mediocru. Dacă te mulţumeşti să joci la retrogradare, mai bine te laşi, că oricum averi nu faci din fotbal”, a spus Răzvan Grădinaru.  

Afla mai multe despre: gaz metan-chindia-răzvan grădinaru 

viewscnt
Articole similare