Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, categoric după înfrângerea cu CFR: ”Dacă şi în acest secol ne gândim la chestiile astea, suntem bolnavi. Jucăm doar pentru noi”

Ilie Poenaru, categoric după înfrângerea cu CFR: ”Dacă şi în acest secol ne gândim la chestiile astea, suntem bolnavi. Jucăm doar pentru noi”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a primit vizita CFR-ului în a şasea etapă a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat devreme de Itu, în al şaptelea minut.

În urma rezultatului negativ contra campioanei, Ilie Poenaru s-a arătat dezamăgit. Deşi tehnicianul Clinceniului a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, acesta a recunoscut că nu poate fi satisfăcut cu un eşec. Poenaru a dorit şi să clarifice relaţia Academicii cu FCSB-ul, pe care o numeşte inexistentă.

Ilie Poenaru, categoric după pierderea cu CFR

Tânărul antrenor a afirmat că singura echipă pentru care joacă Clinceniul este Clinceniul şi a sugerat că oricine mai crede într-o legătură dintre echipa sa şi a lui Becali are o problemă.

”Poate este cel mai bun joc al nostru împotriva lor. Eu zic că ne-am prezentat onorabil, am făcut un joc bun. Dar bineînţeles că avem un gust amar că nu reuşim să facem un rezultat pozitiv.

(n.r. La meciul cu FCSB) Ne vom prezenta la fel, zic eu, chiar mai bine. Vrem să terminăm odată şi cu speculaţiile astea care se tot fac, că suntem echipa nu ştiu cui, că jucăm pentru nu ştiu cine... dacă şi în acest secol ne gândim la chestiile astea, suntem bolnavi. Nu avem partipriuri cu absolut nimeni, nu jucăm pentru nimeni, jucăm doar pentru noi”, a spus Poenaru.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1ilie poenaruedi iordănescuacademica clincenicfr clujclinceni cfr 

viewscnt
Articole similare