Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru este invidios pe jucătorii lui Cristiano Bergodi! ”Sunt fotbalişti care pot face parte din primul 11 al oricărei echipe!”

Ilie Poenaru este invidios pe jucătorii lui Cristiano Bergodi! ”Sunt fotbalişti care pot face parte din primul 11 al oricărei echipe!”
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a XXV-a a Ligii 1.

La finalul meciului, Ilie Poenaru a recunoscut că înfrângerea este meritată pentru echipa lui. Antrenorul lui Gaz Metan a lăudat rezervele covăsnenilor şi a precizat că Sepsi are jucători care poate face parte din primul 11 al oricărei alte echipe.

”Sunt fotbalişti care pot face parte din primul 11 al oricărei echipe!”

”Astăzi nu ne-am prezentat aşa cum mi-am dorit, nu am avut acea agresivitate de la meciul trecut. Poate a intervenit şi o stare de oboseală. Totuşi, am avut o zi în plus faţă de ei şi trebuia să arătăm mult mai bine. Trebuie să fim mai încrezători, să ne dorim mai mult pe faza de atac.

E o zi proastă pentru noi, am pierdut meritat. Trebuie să felicităm Sepsi, nu avem ce să facem decât să ne pregătim pentru următorul meci, cu CFR. Trebuie să ne schimbăm din toate punctele de vedere, să arătăm altfel la acel meci.

Mă uitam la schimbările lui Sepsi, cu ce jucători vine de pe bancă... sunt jucători care pot face parte din primul 11 al oricărei echipe, iar eu, aţi văzut, am terminat meciul cu 3 copii, şi mai aveam încă 3 pe bancă. Din păcate, asta este situaţia. Am încercat, am vrut, dar atât s-a putut astăzi.

E greu, nu avem un lot valoric şi numeric, e foarte greu să ţinem pasul. Meciurile trec, puncte nu facem şi frica cea mai mare e că va interveni uzura, starea de oboseală. Dacă avem 2-3 suspendaţi, avem o problemă foarte mare. Asta este, trebuie să ne reorganizăm, să analizăm foarte bine acest meci şi să ne prezentăm altfel.

Mă bucur că am găsit un stadion senzaţional, oamenii ştiu ce vor. Au investit, investesc în continuare. Vor să facă performanţă şi e normal să ai rezultate şi să ai performanţă atât timp cât plăteşti jucătorii la zi. A plăti salariile la zi, a beneficia de condiţii foarte bune de antrenament şi de joc sunt lucruri normale la fotbal”, a spus Ilie Poenaru, la finalul meciului. 

Sepsi ocupă locul 9, cu 32 de puncte, la trei puncte de Farul de pe locul 6, ultimul de play-off, iar Gaz Metan Mediaş, locul 13, cu 24 de puncte, un punct peste FC U Craiova, de pe locul 14, şi 12 peste Dinamo, de pe locul 15, retrogradabil.

Afla mai multe despre: academica clinceni-bergodi-sepsi-poenaru 

viewscnt
Articole similare