Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, fericit după o nouă victorie a Clinceniului. Academica e pe loc de play-off: "Am fost dominaţi de o echipă bună, dar am fost pragmatici!"

Ilie Poenaru, fericit după o nouă victorie a Clinceniului. Academica e pe loc de play-off: "Am fost dominaţi de o echipă bună, dar am fost pragmatici!"

Academica Clinceni

Comentarii

Ilie Poenaru (44 de ani) a reacţionat la finalul meciului Academica Clinceni - FC Viitorul 1-0, după o nouă victorie a echipei sale în Liga 1.

Academica Clinceni a învins pe FC Viitorul cu 1-0, pe teren propriu, după un gol marcat de Georgi Pashov în minutul 30, dar Ilie Poenaru a recunoscut că echipa lui Ruben de la Barrera a fost superioară în startul de joc, iar elevii săi au depăşit centrul terenului doar prin mingi lungi aruncate pe vârf.

Totuşi, Poenaru şi-a felicitat jucătorii şi l-a scos în evidenţă pe marcatorul golului victoriei, Pashov, dar şi pe portarul Octavian Vâlceanu.

"Este o victorie muncită. Trebuie să recunoaştem că primele minute nu prea am trecut de centrul terenului decât prin pasă lungă. Dar uşor, uşor am intrat în joc, am început să punem mingea joc, să jucăm. Şi în ciuda lipsurilor pe care le-am avut, mă bucură faptul că am la dispoziţie un lot minunat, un lot cu calitate şi că au demonstrat că oricare dintre ei pot să joace în orice moment şi îmi îngreunează mie situaşţia de a alcătui un prim 11.



Am de unde să aleg şi asta mă bucură foarte mult. Este meritul lor pentru tot ce au făcut azi, chiar dacă poate am fost de multe ori, în multe momente ale jocului, am fost şi pragmatici. Am fost dominaţi de o echipă foarte bună, o echipă care are un joc spatculos. Şi cu  şansă, am câştigat un meci foarte important pentru noi.

(n.r. -8 goluri din 11 din faze fixe) Da, pregătim foarte mult aceste faze fixe, pentru că faţă de sezonul trecut, am, şi crescut ca talie, stăm bine ca talie şi trebuie să profităm de acest lcuru şi mă bucur.

(n.r. - despre Pashov) Asta ţine de gestionarea lui, de stiaţia aia, de calitatea lui este un jucător foarte mobil, căruia îi place golul. E un jucător care împinge foarte mult şi ajută echipa pe atac. Mă bucur pentru el, Îl felicit, aşa cum îi felicit şi pe ceilalţi pentru atitudine, pentru diorinţă. pentru partea defensivă pentru că iarăşi suntem în al 8-lea meci în acre nu primim gol. Asta spune mult despre orgabnizarea noastră, dar tot acets cumul de lcururi bune înseamnă muncă, linişte, disciplină şi de aici apar şi rezultate.

(n.r. - despre Vâlceanu) Octav a crescut foarte mult în acest sezon şi de acea şi Mirel l-a vrut la lotul naţional, dar având acea problemă cu Covid nu a mai reuşit să facă parte din lotul naţionalei. 2936 E clar că demonstrează acest lucru. Este meritul lui pentru că munceşte, esrte un băiat serios, un caracter foarte bun: Munceşte şi suplimentar, îşi plăteşte niştre antrenori să lucreze anumite lucruri şi de acea se vede şi în jocul lui.

Da, abia a revenit la antrenamente. Am discutat cu el, a fost Ok. Cât a stat în casă, cât a stat izolat a lucrat la so. Am riscta, rar nu aveam ce face pentru că şi celălat portar este infecat cu Covid şi mai aveam un copil pe care mi-a fost teamă să mpă folosesc de el. I-am spus lui Octav că indifererent ce se întâmplă nu va fi nicio problemă, dar iată că a reuşit. Au fost multe mingi scoase de el, poate chiar goluri"
, a spus Ilie Poenaru, după meci.

Academica Clinceni - Viitorul 1-0, în Liga 1

Academica Clinceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în etapa a XI-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Pashov, în minutul 30.

În minutul 19, FC Viitorul a ratat un penalti prin Gabriel Iancu.

Din minutul 55, Academica a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Chunchukov.

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Bilali, Pîrvulescu - Bautista Cascini, Dumitriu (Gardoş '90+2), Cordea (Markovic '81), Longher (Boiciuc '11 / Ventura '81), Petrescu (Achim '90+2)- Chunchukov.. Antrenor: Ilie Poenaru

Viitorul: Căbuz - Boboc, Dobrosavlevici (Gaztanaga '53), Martinez, de Nooijer - Mladen (Ganea '85), Ciobanu, Matei (Fernandes '69) - Măţan, Luckassen, Iancu. Antrenor: Ruben de la Barrera

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare