Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru îl apără pe Păun după gafa din meciul cu Sepsi: ”Capul sus! Trebuie să fie bărbat şi să se maturizeze repede. Are nevoie de încredere!”

Ilie Poenaru îl apără pe Păun după gafa din meciul cu Sepsi: ”Capul sus! Trebuie să fie bărbat şi să se maturizeze repede. Are nevoie de încredere!”

Academica Clinceni

Comentarii

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

”Încă se vede că lipseşte şi omogenitatea şi relatiile de joc. Azi am meritat sa pierdem pentru că spun sincer, nici macar un punct nu meritam, trebuie sa fim corecti, ca nu meritam nici macar un punct” a mărturisit Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, la finalul partidei.

Gafa portarului Păun nu l-a afectat atât de tare pe antrenorul Clinceniului: ”Capul sus, e normal. Sunt portari mari care gresesc, portari cu experienta care iau goluri din acestea. Trebuie să-i dam incredere, trebuie sa avem incredree in el si sa fim alaturi de el. L-am consolat, trebuie să fie barbat, să se maturizeze foarte repede şi să sperăm că pe viitor va fi mult mai bine” a mai spus Poenaru.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I. Golurile au fost marcate de Rep '56 şi Mitrea '85.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare