Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, în culmea disperării, după meciul cu scandal contra Farului Constanţa! ”Deranjăm cumva? Lasă-mă să pierd pe greşeala mea. Nu vă mai implicaţi voi!”

Ilie Poenaru, în culmea disperării, după meciul cu scandal contra Farului Constanţa! ”Deranjăm cumva? Lasă-mă să pierd pe greşeala mea. Nu vă mai implicaţi voi!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ilie Poenaru a avut un discurs manifest după partida cu Farul Constanţa, scor 1-1.

Gaz Metan Mediaş a remizat, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-1 (1-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XVII-a a Ligii I. Constănţenii au egalat în minutul 90+7, din penalty.

Ardelenii au fost nemulţumiţi de arbitraj, mai ales de faza din prelungiri, când arbitrul Iulian Călin a dictat penalty-ul din care Farul a marcat. Gabriel de Moura a avut o intervenţie asupra lui Adi Petre, care a căzut în careu, iar centralul a dictat lovitură de la 11 metri. 

La finalul meciului, Ilie Poenaru a fost extrem de dezamăgit şi a spus că jucătorii lui au pierdut bani, după acest rezultat. Mai mult decât atât, el i-a cerut arbitrului să meargă în vestiar.

”Deranjăm cumva? Lasă-mă să pierd pe greşeala mea. Nu vă mai implicaţi voi!”

”Am jucat cu o echipă bună, care pasează. Ne-am lăsat dominaţi, asta a fost strategia noastră. Am jucat multe meciuri împotriva lui Gică şi am preferat să facem densitate, să ne retragem puţin şi să recuperăm, să jucăm contraatac şi am reuşit să marcăm. Nu am contat aproape deloc în atac, sunt strategii.

Pe o dominare a lor clară, puteam să luăm 3 puncte importante. Din păcate, intervin anumite persoane. Nu mai înţelegem ce se doreşte. Acceptăm greşeala, dar să fii la 3 metri de fază... Este aut pentru noi şi-l oferă lor, de acolo se ajunge la penalty. Sunt 2 greşeli în aceeaşi fază. Să meargă la vestiar (n.r.- arbitrul). Sunt jucători de 30 şi ceva de ani cu copii acasă, unde vrem să ajungem? Deranjăm cumva?

Pentru anumite echipe se întâmplă nişte lucruri? Lasă-mă să pierd pe greşeala mea, pe prostia mea. Nu vă mai implicaţi voi! De ce puneţi voi bomboana pe colivă? Suntem în moarte clinică. În momentul ăsta, jucătorii mei au pierdut bani, ne batem la retrogradare şi nu e uşor”, a spus Ilie Poenaru, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte (16 jocuri). FCSB ocupă locul doi, cu 37 de puncte, FC Voluntari este pe 3, cu 29 de puncte, şi Universitatea Craiova se află pe poziţia a patra, cu 28 de puncte. Farul ocupă locul 8, cu 25 de puncte, iar Gaz Metan este pe 12, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: gaz metan-ilie poenaru-liga 1 

viewscnt
Articole similare