Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, înspăimântat de focarul de la FCSB: ”Nici nu ştii cum să o gestionezi, ce să mai crezi şi ce să mai faci”

Ilie Poenaru, înspăimântat de focarul de la FCSB: ”Nici nu ştii cum să o gestionezi, ce să mai crezi şi ce să mai faci”

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, s-a declarat extrem de speriat de focarul de coronavirus prin care trece FCSB.

Poenaru a spus, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei dintre Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş de sâmbătă, că toate echipele din Liga 1, la cum decurg lucrurile, se vor confrunta cu problemele create de pandemie.

”Când vezi ce se întâmplă la ei, despre care ştim cu toţii cât de bine organizaţi sunt şi la ce condiţii au, ţi-e teamă şi ţie pentru că practic noi nu suntem la nivelul lor şi ne e teamă. Nici nu ştii cum să o gestionezi, ce să mai crezi şi ce să mai faci.

La cum decurg lucrurile se pare că într-un fel sau altul sau într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă, cred că toţi vom trece prin asemenea momente şi, din păcate, cred că sunt greu de evitat la ce vedem că se întâmplă.”, a zis Poenaru.

Tehnicianul Clinceniului a mai spus că se bucură de evoluţia lui Adrian Şut de aseară şi, mai ales, de faptul că a revenit pe teren: ”Nu a fost nimeni contactat, dar ce jucători să le dăm că deja le-am dat. Buziuc, Şut, Robert Ion, nu de aici au plecat? Mă bucur că a revenit (n.r.- Şut), că a putut să joace. Nu a făcut-o rău şi asta e cel mai important că este ok şi mă bucur pentru el mult.”.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaruliga 1 

viewscnt
Articole similare