Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru: ”Jucătorii români cer salarii foarte mari. Ne orientăm spre străini!” A confirmat ofertele venite pe adresa sa: ”E adevărat!”

Ilie Poenaru: ”Jucătorii români cer salarii foarte mari. Ne orientăm spre străini!” A confirmat ofertele venite pe adresa sa: ”E adevărat!”

Academica Clinceni

Comentarii

CFR Cluj a început sezonul de Liga I cu o victorie, scor 2-1 cu Academica Clinceni, echipă antrenată de Ilie Poenaru.

La finalul partidei, Ilie Poenaru, unul dintre cei mai talentaţi antrenori din noul val a explicat: ”Un meci bun, echilibrat, un meci în care am jucat de la egal la egal cu echipa campioană. În partea a doua, chiar am avut momente când am dominat. La primul lor gol este fault în atac, dar asta este. Reuşim să ratăm din situaţii clare de gol. Sper să învăţăm şi să eliminăm greşelile astea. În rest, trebuie să îi felicit pentru atitudine, pentru joc. Chiar dacă sunt foarte mulţi jucători noi, am reuşit totuşi în perioada asta scurtă, să facem un meci bun şi să arătăm un fotbal bun. Avem pe ce să lucrăm. Şi se pare că am ales bine jucătorii care i-am adus şi care au evolaut astăzi, au făcut-o foarte bine!” a spus antrenorul Academicii, după 1-2 cu CFR.

”Avem nevoie de timp pentru a omogeniza lotul. Mai avem nevoie de jucători, deja am cerut. Avem nevoie de jucători în benzi, de ce nu şi în atac. Nu s-a schimbat strategia. Am încercat să luăm jucători români, dar se pare că sunt foarte scumpi. Chiar şi jucători care nu au jucat la echipele lor. Cer salarii incredibile pentru nivelul nostru. Ne îndreptăm atenţia spre jucători străini, care vin pe salarii mici” a completat tehnicianul Clinceniului, care a confirmat că la echipă vor mai veni jucători în perioada următoare.

Cel mai longeviv antrenor din Liga 1 a confirmat că a fost curtat de alte echipe imediat după finalul sezonului trecut: ”Contează mai puţin că sunt cel mai longeviv antrenor la o echipă din Liga 1. Sper să şi rămân :) Important este ca în perioada asta scurtă să arătăm o altă faţă a echipei, pentru că ne dorim mult mai mult. Au fost oferte pentru mine, dar sunt aici” a mai spus Poenaru.

Afla mai multe despre: poenaru 

viewscnt
Articole similare