Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru le-a dat liber jucătorilor săi, după victoria cu Chindia Târgovişte. "Le-am sugerat să nu se mai gândească la fotbal”

Ilie Poenaru le-a dat liber jucătorilor săi, după victoria cu Chindia Târgovişte. "Le-am sugerat să nu se mai gândească la fotbal”
Comentarii

Academica Clinceni a reuşit să se impună, astăzi, pe teren propriu, împotriva celor de la Chidia Târgovişte, scor 3-1 (2-1), într-o partidă din etapa a V-a a Ligii l de fotbal. Au marcat Jakub Vojtus (min. 19), Bogdan Barbu (min. 23) şi Alexandru Buziuc (min 63), respectiv Andrei Burlacu (min. 3).

Academica Clinceni a obţinut primul succes al sezonului, astăzi, pe teren propriu, împotriva unei alte formaţii nou-promovată, Chindia Târgovişte, scor 3-1, iar antrenorul Ilie Poenaru nu poate fi decât mulţumit de jocul prestat de elevii săi. Aceste trei puncte sunt privite ca o gură de oxigen de antrenorul ilfovenilor, cel care speră să fie începutul unui şir lung de rezultate pozitive.

Mă bucur că am reuşit să întoarcem rezultatul, este a doua oară. De data aceasta e bine că s-a terminat aşa cum trebuie. Îi felicit pe jucători. Astăzi, cred că au înţeles şi ei că trebuie să aibă atitudine, să fie mult mai bine organizaţi şi echilibraţi în tot ceea ce fac. Este o victorie importantă pentru noi, pentru moralul nostru şi pentru ceea ce urmează. Este o victorie care ne dă speranţe. Eu tot timpul le dau încredere, le spun să joace, să fie dezinvolţi, să aibă încredere, să aibă tupeu. Asta antrenăm tot timpul, să stăm cât mai sus şi să punem presiune pe adversar”, a spus Ilie Poenaru.

Ilie Poenaru s-a decis şi cum să-şi răsplătească elevii, după partida câştigată cu Chindia Târgovişte. Cel mai important lucru pentru jucătorii săi, în opinia tehnicianului, este să petreacă un timp alături de familie, după această perioadă agitată, de patru înfrângeri consecutive.

E posibil ca în perioada următoarea să aducem unul sau doi fundaşi, pentru a rezolva aceste probleme, pentru că, într-adevăr, facem greşeli. Prima pentru această partidă este două zile libere. Trebuie să meargă şi ei să stea cu familiile, pentru că au avut o încărcătură destul de mare şi au fost foarte apăsaţi de aceste eşecuri. Chiar le-am sugerat să se ducă şi să se liniştească, să se relaxeze, să nu se mai gândească la fotbal, în aceste două zile”, a completat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare