Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru nu o subestimează pe Dinamo: "Pentru noi va fi un meci foarte greu, dar sperăm să obţinem a cincea victorie la rând"

Ilie Poenaru nu o subestimează pe Dinamo: "Pentru noi va fi un meci foarte greu, dar sperăm să obţinem a cincea victorie la rând"
Comentarii

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, se aşteaptă la un meci foarte greu cu Dinamo, dar va aborda jocul la victorie.

"Dinamo este Dinamo şi va rămâne Dinamo. Chiar dacă în momentul de faţă nu se regăsesc, sunt anumite probleme la ei. În fotbal este posibil orice, se vor motiva. Mai au şi două meicuri restante şi pentru noi va fi un meci foarte greu pentru că venim după patru victorii şi este foarte important cum gestionăm aceste patru victorii. Este foarte important cum reuşim să îi ţinem cu picioarele pe pământ pentru că este clar că sunt puţin euforici, dar să sperăm că nu vom întâmpina probleme. Am avut meciuri grele cu Dinamo, chiar dacă am şi câştigat împotriva lor, Dinamo are un lot valoros, un lot foarte bun, care acum are o presiune foarte mare şi această presiune o poate transforma în ceva pozitiv. Ne vom pregăti pentru asta şi să sperăm că vom obţine a 5-a vctorie la rând pentru că ar însemna foarte mult pentru noi.

Echipele mari care au rezultate foarte bune, au şi un joc bun, sunt într-un moment bun, joacă fotbal, sunt puţin mai relaxate. Pe când, când joci împotriva unei echipe rănite, au o altă atitudine, au o altă concentrare şi îţi dai seama că totul se echilibrează. Chiar dacă tu eşti foarte bine, există un echilibru şi atunci apare valoarea individuală, unde au jucători valoroşi, pot face diferenţa oricând, concentrarea lor este mult mai mare, de aceea va fi un meci foarte greu", a declarat Ilie Poenaru, într-o conferinţă de presă.

Meciul dintre Academica Clinceni şi Dinamo este programat să se dispute duminică, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro, în format live video.

Afla mai multe despre: poenaru 

viewscnt
Articole similare