Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru nu se teme să lucreze cu Gigi Becali. Cum vrea îl “potolească” pe patronul de la FCSB: “Trebuie să demonstrezi asta zi de zi"

Ilie Poenaru nu se teme să lucreze cu Gigi Becali. Cum vrea îl “potolească” pe patronul de la FCSB: “Trebuie să demonstrezi asta zi de zi"

FCSB

Comentarii

Ilie Poenaru nu exclude în viitor să ajungă antrenor la FCSB!

Ilie Poenaru nu se teme să lucreze cu Gigi Becali. Cum vrea îl “potolească” pe patronul de la FCSB: “Cel mai bine e să mergi să discuţi zi de zi cu el”

Poenaru a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB şi despre cum ar gestiona situaţia cu Becali.

lie Poenaru a lăsat o impresie bună la Academica Clinceni, iar apoi a făcut „minuni” şi la Gaz Metan, pe fondul problemelor financiare.

Poenaru a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB şi despre cum ar gestiona situaţia cu Becali.

„Am mai fost dorit al FCSB, dar deocamdată FCSB are antrenor. E într-o competiţie, la fel ca alte cluburi cu care au fost tatonări. Nu ar fi fair-play să vorbesc. Patru cluburi m-au tatonat, iar două cluburi au fost mai insistente şi au sunat de mai multe ori. Spui că se vorbeşte de mine la FCSB la nivel de conducere. Sunt pe listă... Asta doar mă poate bucura. Dar nu am discutat cu nimeni. Sunt pe lista mai multor cluburi.

Până la urmă, nici blindarea unui contract nu reprezintă o siguranţă. Nu mai e nimic sigur în fotbalul de la noi. E vorba de altceva. Eu sunt alt gen. Îmi place să colaborez cu toţi din club, cu patronul, preşedintele şi managerul. Discut cu toţi. Ascult părerea oricui, a patronului, a preşedintelui. Fiecare are viziunea lui”, a declarat Ilie Poenaru la GSP LIVE.

"Tu trebuie să faci ca cel care intră să fie pregătit, indiferent pe oricine doreşte dânsul să bage"

"Domnul Becali ce-şi doreşte? Ca anumiţi jucători să joace. FCSB are lotul cu cea mai bună calitate. Dacă joacă Tavi Popescu, Cordea sau Valentin Gheorghe, e la fel. Sunt la acelaşi nivel. Despre asta e vorba. Ca profil, nu e diferenţă mare între ei. Poate doar la jucătorii de la mijloc sunt anumite diferenţe, dar pe benzi, jucătorii aduşi la FCSB sunt aduşi pe stilul echipei.

Având un lot de 24-25 de jucători şi învăţându-i pe toţi acelaşi lucruri, toţi ştiu ce au de făcut. Sunt de valori foarte apropiate. Tu trebuie să faci ca cel care intră să fie pregătit, indiferent pe oricine doreşte dânsul să bage. Cel mai important e să demonstrezi. Trebuie să arăţi că-ţi lucrurile pe care le vrei", a mai spus antrenorul. 

Poenaru o preluase pe Gaz Metan Mediaş în septembrie 2021. În ciuda problemelor financiare de la echipă, el a obţinut rezultate onorabile: 6 victorii, 5 egaluri şi 9 înfrângeri în 20 de meciuri.

Afla mai multe despre: ilie poenarufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare