Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, o nouă victorie importantă ca antrenor în Liga 1: "Le-am spus că-n seara asta nu vreau să se gândească la rezultat"

Ilie Poenaru, o nouă victorie importantă ca antrenor în Liga 1: "Le-am spus că-n seara asta nu vreau să se gândească la rezultat"

Academica Clinceni

Comentarii

Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat vineri seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, că fotbaliştii săi merită admiraţi şi felicitaţi pentru jocul prestat.

“În seara asta am arătat altfel, au făcut exact ce mi-am dorit. Le-am spus că-n seara asta nu vreau să se gândească la rezultat, le-am cerut doar să aibă plăcere, entuziasm. Merită admiraţi şi felicitaţi jucătorii pentru jocul prestat. Astăzi am avut şi au avut şi ei ocazii clare, am avut şi şansă. Şi noi ne-am creat 3-4 ocazii foarte bune. Este o victorie mare pentru noi, mai ales pentru moral şi pentru încrederea pe care o să o aibă de acum încolo jucătorii”, a declarat Ilie Poenaru. 

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golul a fost marcat de Cascini, în minutul 58.

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceniu craiova academica clinceni 

viewscnt
Articole similare