Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, reacţie după Astra - Clinceni 0-2: "Mă aşteptam la mai mult ca joc, dar băieţii merită felicitări pentru cele trei puncte!"

Ilie Poenaru, reacţie după Astra - Clinceni 0-2: "Mă aşteptam la mai mult ca joc, dar băieţii merită felicitări pentru cele trei puncte!"
Comentarii

Ilie Poenaru (44 de ani) a reacţionat la finalul victoriei obţinute de echipa sa, Academica Clinceni, 2-0 cu Astra, la Giurgiu. Antrenorul ilfovenilor a spus că se aştepta la mai mult din punct de vedere al jocului, dar şi-a felicitat elevii pentru cele trei puncte obţinute.

"Jocul nu a fost atât de bun, din păcate. Mă aşteptam la mult mai mult, mă aşteptam să stăm mai mult în posesie, mă aşteptam să pasăm, pentru că eram în creştere, ca şi joc vorbesc. Important că la pauză au înţeles anumite lucruri. Le-am transmis că trebuie să jucăm mai  repede, să schimbăm direcţia mult mai rapid şi să fim mai verticali.

Merită felicitaţi pentru atitudine, pentru cele trei puncte, care sunt foarte important pentru noi, pentru moral şi pentru continuitate. Sunt bucuros pentru că au atitudine bună şi am un grup unit. Şi dacă jucăm mai slab, reuşim să facem un rezultat bun"
, a spus Ilie Poenaru, după meci.

Poenaru a vorbit şi despre posibilitatea ca Academica Clinceni să ajungă în play-off-ul Ligii 1: "Nu trebuie să ne hazardăm, pentru că suntem... Chiar dacă au trecut etape destule, încă mai avem mult de muncă. Diferenţa nu este foarte mare. La un meci poţi să urci un loc, două sau trei, sau la fel de bine poţi să cobori două, trei locuri. Ne gândim că vrem să facem o performanţă, dar drumul este lung şi trebuie să rămânem modeşti în continuare, să muncim mai mult şi vom vedea când tragem linie la sfârşit", a mai spus Poenaru.

Astra - Academica Clinceni 0-2, în Liga 1

Academica Clinceni a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei a X-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Markovici, în minutul 86, şi Petrescu, în minutul 90+3.

Astra Giurgiu: Lazar - Sousa (Graur '76), Graovac, Găman, Radunovic - Canadijija (Moise 72), Crepulja, Stahl - Merloi (Wulthrich '46), Azulay, Budescu. Antrenor: Alexandru Radu

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu - Cascini, Cebotaru (Dobrescu '79)- Andronic (Chunchukov '26), Cr. Tănase (Petrescu '60), Codrea (Markovici '79) - Rusescu (Pîrvulescu '80). Antrenor: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare