Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru s-a decis şi rămâne la Academica: „Am arătat diferit azi!” Cum şi-a motivat băieţii în vestiar

Ilie Poenaru s-a decis şi rămâne la Academica: „Am arătat diferit azi!” Cum şi-a motivat băieţii în vestiar

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte s-a terminat 2-2 în runda cu numărul şase din Liga I.

Academica Clinceni a evitat a şasea înfrângere din tot atâtea etape în prelungirile meciului cu Chindia Târgovişte.

Au marcat jucătorii: Popadiuc (min 18), Florea (min 57) pentru Chindia Târgovişte, iar pentru Academica Cascini în minutul 9 şi în prelungiri în minutul 90+3.

Antrenorul Ilie Poenaru a vorbit despre partida echipei sale.

”Am închis foarte bine culoarul. Am stat foarte bine. Ne-am creat situaţii. Prima repriză a fost a noastră în totalitate. Dar cum se întâmplă la noi primim goluri foarte uşor din lipsă de reacţie. Din punct de vedere mental am căzut. Am încercat să îi pun pe picioare la pauză. Ne-am clătinat puţin. 

Din păcate asta este. Omoh este în creştere şi fizic, a venit nepregătit. A venit cu un plus astăzi, sper că va creşte de la meci la meci. 

Nu ştiu ce făceam dacă pierdeam azi. În minutele de prelungire credeam că putem egala. S-a văzut şi din schimbări. Am simţit asta. De asta am pus presiune pe jucători să creadă mai mult.

Le-am spus lucruri motivaţionale, să aibă încredere în ei. Te apasă aceste rezultate, dar aici e un grup frumos. Trebuie să fie bărbaţi şi să accepte unde suntem. Pas cu pas, meci cu meci putem să schimbăm. Azi am arătat diferit, cred eu.

„Nu sunt probleme financiare!”

Nu sunt probleme financiare atât de grave pe cât s-a scris. Momentan toată lumea este cu banii la zi. Săptămâna viitoare conducerea va plăti şi salariul. Nu sunt probleme şi nu vâd de ce nu ar fi performanţă. Noi suntem datori să arătăm fotbal”, a declarat după meci antrenorul Academicii, Poenaru.
 

„Este o apăsare pe Ilie Poenaru”

„Cred că este o problemă mentală. Am început foarte bine, dar după ce am primit golul am căzut mental. După nu s-a mai schimbat nimic. Ilie Poenaru este o apăsare pe el. Este un antrenor foarte bune, ne-a califcat în play-off. Vreau să rămână. Ne putem bate acolo cu lotul acesta. Am pierdut jucători importanţi. Cei care au venit sper să se întegreze cât mai repede şi să facem ce am făcut anul trecut”, a declarat după meci Cascini.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaruchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare