Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru semnează cu o altă echipă din Liga 1 după ce a plecat de la Clinceni: "M-am înţeles, sunt un om de cuvânt!"

Ilie Poenaru semnează cu o altă echipă din Liga 1 după ce a plecat de la Clinceni: "M-am înţeles, sunt un om de cuvânt!"

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru (43 de ani) are o nouă echipă după ce s-a despărţit de Academica Clinceni. Antrenorul va semna cu Gaz Metan Mediaş.

Ilie Poenaru semnează cu Gaz Metan Mediaş

Antrenorul care a dus Academica Clinceni la nivelul următor, printr-o calificare istorică în play-off-ul sezonului trecut, a plecat de la formaţia ilfoveană. Problemele cu banii şi rezultatele proaste din ultima vreme au dus la o schimbare la nivelul băncii tehnice, iar Poenaru nu va sta mult fără echipă.

Poenaru a confirmat că va merge la Gaz Metan, echipă care l-a dat afară pe Mihai Teja în urma rezultatelor sub aşteptări. Tehnicianul a anunţat că urmează să semneze contractul. Ilie Poenaru a ales să meargă la Gaz Metan, deşi a fost dorit şi de Dinamo, şi a motivat decizia prin faptul că îşi dăduse deja cuvântul să semneze cu ardelenii.

„M-am înţeles cu Gaz Metan. Azi la prânz urmează să semnăm contractul. Îl voi anunţa pe Iuliu Mureşan, căruia îi mulţumesc că s-a gândit la mine şi m-a dorit la Dinamo, dar i-am spus că sunt om de cuvânt şi nu pot să refuz Gaz Metan, pentru că m-au ofertat cu două zile mai devreme”, a declarat Ilie Poenaru, conform gsp.ro.

Ilie Poenaru a antrenat-o pe Academica Clinceni din ianuarie 2018 şi a adus clubul din Liga 2 până în play-off. A strâns 146 de meciuri la cârma ilfovenilor, cu o medie de 1,46 de puncte câştige pe meci.

Afla mai multe despre: ilie poenarugaz metanantrenor 

viewscnt
Articole similare