Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, visător după ce a învins-o pe FCSB: "Telefonul meu e mereu deschis. Antrenorii îşi doresc să antreneze la un nivel înalt"

Ilie Poenaru, visător după ce a învins-o pe FCSB: "Telefonul meu e mereu deschis. Antrenorii îşi doresc să antreneze la un nivel înalt"

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a câştigat în deplasare cu FCSB, scor 0-1. După meci, Ilie Poenaru a susţinut că vrea să antreneze la nivel mai înalt.

Academica Clinceni a învins-o pe FCSB

Gruparea antrenată de Ilie Poenaru, a reuşit să obţină victoria în faţa celor de la FCSB. Academica Clinceni i-a învins cu scor 0-1, pe roş-albaştrii, iar golul a afost marcat de Jutric în minutul 59.

La finalul meciului, Ilie Poenaru a vorbit despre performanţa echipei sale, în legătură cu ce are Academica Clinceni de făcut în restul sezonului şi despre partida cu Craiova.

"E victoria băieţilor, zic că am făcut jocul perfect din punct de vedere defensiv. Nu prea am avut ocazii, dar e important că nu am primit. Am tras învăţăminte după meciurile trecute. Şi la meciul cu UTA am avut ocazii, azi am reuşit şi să marcăm, stăm bine la fazele fixe.

"E o gură de oxigen, pentru că am suferit mult. Băieţii erau dezamăgiţi de meciurile pierdute şi-şi doreau să redevenim echipa discipliniată din tur, cu agresivitate, cu pressing. Asta ştim să facem cel mai bine. Azi am reuşit să contracarăm acţiunile lor. E munca loc, felicitări!

"Nu ne gândim la play-off. Ne gândim la fiecare meci în parte, nu ne interesează, vrem să nu ne uităm pe clasament. Ne aşteaptă un meci greu cu Craiova. Avem multe probleme după acest meci, accidentări, suspendări.", a declarat Ilie Poenaru.

Ilie Poenaru vrea să plece de la Academica Clinceni şi să antreneze la nivel mai înalt

La finalul interviului, Poenaru a mai vorbit şi despre plecarea sa de la Academica Clinceni şi despre faptul că îşi doreşte să antreneze la nivel mai înalt.

"Am mai spus-o. Nu e vorba că-mi doresc să ajung pe banca FCSB-ului. Antrenorii îşi doresc să antreneze la un nivel înalt. Sunt aici, îmi fac treaba aici şi rezultatele vorbesc. Doar rezultatele te propulsează la o echipă mai bună. Telefonul meu e mereu deschis.", a mai adăugat antrenorul, Ilie Poenaru.

Academica Clinceni este pe locul 5 şi are 33 de puncte după 22 de partide jucate în Liga I.

Afla mai multe despre: ilie poenarufcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare