Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Stan a dezvăluit totul despre colaborarea cu Gigi Becali ”Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa!”

Ilie Stan a dezvăluit totul despre colaborarea cu Gigi Becali ”Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa!”

Fotbal intern

Comentarii

Ilie Stan este unul dintre antrenorii care au plecat de la FCSB, după ce patronul a decis să se implice la echipă.

Fostul antrenor al echipei latifundiarului din Pipera a avut un parcurs bun la club şi chiar a reuşit calificarea în şaisprezecimile Europa League, în sezonul 2011 - 2012. Tehnicianul a dezvăluit că până la meciul cu Gaz Metan, scor 0-0, ultimul al lui Ilie Stan pe banca roş-albaştrilor, Becali nu îi impusese niciodată pe cine să bage în teren. La partida cu ardelenii a decis să facă acest lucru, iar Ilie Stan a plecat. 

”Am avut o perioadă bună şi am demonstrat. Am luat echipa de pe locul 10 şi am ajuns pe locul doi. Prin jocul echipei, de la o mie de suporteri, în trei luni am jucat cu 50.000. După o singură discuţie cu Gigi, am decis să plec.

N-am avut divergenţe. Când am plecat, simţeam că e momentul. S-au întâmplat multe lucruri pe care n-o să le spun şi-o să le ţin doar pentru mine. Eu mai mult fac decât vorbesc, dar, când fac şi nu sunt respectat, o să vorbesc.

La un meci cu Gaz Metan, de acasă, la pauză, a venit Narcis (n.r. Narcis Răducan, director sportiv al echipei în acea perioadă) la mine pentru prima dată cu telefonul şi scria 'Tatu, Tatu, Tatu, Tatu (n.r. Leandro Tatu, fost jucător la FCSB'.

L-am trimis la încălzire şi atunci am zis 'câştig, plec, nu câştig, tot plec'. Am făcut 0-0, după meci am fost la Gigi şi i-am spus că nu mai rămân. Eu aveam discuţii cu Gigi, mergeam la palat, făceam o strategie, îi explicam cum gândesc eu, era de acord cu majoritatea deciziilor care erau luate de mine”, a declarat Ilie Stan, potrivit GSP.

Ilie Stan a dezvăluit că atunci când a preluat echipa, FCSB trecea printr-o perioadă grea, Becali i-a oferit putere de decizie. După ce echipa a reintrat în cursa pentru titlu, patronul a început să se implice. 

 ”Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa!”

”Când eram pe locul 10, 'Ilie, faci ce vrei la echipă', dar când am ajuns pe locul doi, 'tată, de acum sunt 30 de milioane de euro în joc şi trebuie să mă bag'. Atunci am renunţat.'Eşti nebun, când m-a adus să mă bat cu CFR-ul, unde pleci?'. 'În ce condiţii să rămân?'. 'Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa'. N-am putut şi am plecat”, a spus Ilie Stan.

Afla mai multe despre: fcsb-ilie stan-gigi becali 

viewscnt
Articole similare