Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Stan a găsit atacantul de care avea nevoie: "L-am urmărit anul trecut. A fost al doilea marcator din Moldova!"

Ilie Stan a găsit atacantul de care avea nevoie: "L-am urmărit anul trecut. A fost al doilea marcator din Moldova!"

Liga 2

Comentarii

Formaţia Gloria Buzău a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a treia a Ligii a 2-a, în care a revenit de la 0-1.

La finalul meciului, Ilie Stan şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea arătată în special în repriza a doua:

"Dacă săptămâna trecută am fost supărat pe jucători, acum am reuşit după un meci foarte bun. Jucătorii si-au dat seama după pauză că fara sacrificiu şi făra dorinţă nu poţi face nimic. Vreau să-i felicit din suflet că au avut puterea să revină de la 0-1 în faţa unei echipe ca U Cluj"

Eroul meciului a fost Maxim Iurcu, fotbalist care a marcat cele două goluri ale echipei lui Ilie Stan: "L-am urmărit anul trecut. A fost al doilea marcator din Moldova, deci cred că trebuie să ai calitate. Am făcut o alegere bună, sper să aibă continuitate" a mărturisit antrenorul.

"Noi ne dorim să strângem cât mai multe puncte, să ajungem în primii 6, iar cei care conduc vor decide ce se întâmplă cu noi. Noi vrem să jucăm fotbal şi aţi văzut că asta facem. Eu de când eram fotbalist pregătirea fizică a fost principiul meu de bază. Mai sunt multe jocuri, multe echipe se caută, nu au ritm, după 6-7 etape putem vorbi despre cine se bate la primele şase locuri. Sunt câteva echipe care arată destul de bine" a concluzionat tehnicianul formaţiei SCM Gloria Buzău.

Afla mai multe despre: ilie stan 

viewscnt
Articole similare