Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Stan revine în fotbalul românesc. SURPRIZĂ | Cu ce echipă a semnat fostul tehnician de la FCSB

Ilie Stan revine în fotbalul românesc. SURPRIZĂ | Cu ce echipă a semnat fostul tehnician de la FCSB

FCSB

Comentarii

Deşi Becali nu l-a trecut oficial pe lista antrenorilor doriţi la FCSB, Ilie Stan era cotat de casele de pariuri cu şanse de a prelua formaţia roş-albastră. El revine acum în fotbalul românesc, la Gloria Buzău, formaţie proaspăt promovată în Liga 2

Ilie Stan ajunge până la urmă la o formaţie roş-albastră, dar nu la FCSB. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani este noul antrenor al Gloriei Buzău: ”Începând de săptămâna viitoare, fostul internaţional Ilie Stan va fi noul antrenor al SCM Gloria Buzău şi va conduce echipa din eşalonul secund” scrie Reporterbuzoian.ro

Ilie Stan nu a semnat încă acordul cu gruparea din Crâng, dar mutarea este dată ca sigură de către presa locală. La Buzău, ”Iliesta” va găsi un lot destul de bun pentru nivelul ligii a doua.

Fostul golgheter al celor de la Juventus Bucureşti, Bogdan Chipirliu (Ex-Astra) joacă la Gloria, iar Ciprian Petre (Ex-Urziceni) este căpitanul echipei. Din lot mai fac parte Andrei Enescu (Ex-Steaua şi Vaslui), Cristian Danci (fost la Hermannstadt şi Petrolul) dar şi stranierii Sana (un mijlocaş crescut de Benfica şi originar din Guineea) sau Edivandio (fost jucător la Maritimo şi Oliveirense). 

Ultima experienţă a lui Stan în România a fost în 2016 pe banca celor de la Târgu Mureş. El a mai antrenat la Buzău în 2007, iar ultima dată a stat pe banca iranienilor de la Foolad.

Afla mai multe despre: ilie stangigi becali 

viewscnt
Articole similare