Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Stan şi o nouă ipoteză a retragerii lui Gigi Becali din viaţa publică: "Dacă a decis asta, înseamnă că şi-a dat seama!"

Ilie Stan şi o nouă ipoteză a retragerii lui Gigi Becali din viaţa publică: "Dacă a decis asta, înseamnă că şi-a dat seama!"

FCSB

Comentarii

Ilie Stan (53 de ani), fost antrenor la FCSB, a vorbit despre retragerea lui Gigi Becali (62 de ani) din viaţa publică şi a oferit o nouă ipoteză în legătură cu acest aspect. Stan e de părere că Becali şi-a dat seama că nu trebuie să se mai bage peste antrenori sau să facă scandal la TV pentru ca echipa să meargă bine.

Fost antrenor în Ghencea în periaoda octombrie 2011 - martie 2012, Ilie Stan a recunoscut că a plecat de la FCSB din cauza neînţelegerilor cu patronul. Acum, după ce Gigi Becali a decis să se retragă din viaţa publică, Ilie Stan e de părere că acesta şi-a dat în sfârşit seama că aşa e benefic pentru echipă.

“Dacă el s-a decis acum să se retragă, înseamnă că şi-a dat seama că nu e bine să se bage peste antrenori, că nu e bine să te bagi peste jucători. Trebuie să ai o relaţie bună cu ei, dar să fie o relaţie de finanţator-jucător, să fii cel care suţine echipa, să oferi condiţii, iar cei care sunt acolo să îşi asume responsabilitatea pentru rezultate şi obiectivele trasate de conducere”,  a spus Ilie Stan, conform Fanatik.

FCSB e lider în actualul campionat al Ligii după 10 etape, cu 24 de puncte, la egalitate cu U Craiova, dar cu un golaveraj mai bun. "Roş-albaştrii" au cel mai bun atac, cu 28 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: ilie stangigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare