Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilkay Gundogan vrea să devină antrenor: "Am avut cei mai buni manageri din fotbal...Pep, Klopp şi Tuchel"

Ilkay Gundogan vrea să devină antrenor: "Am avut cei mai buni manageri din fotbal...Pep, Klopp şi Tuchel"
Comentarii

Gundogan susţine că vrea să devină antrenor după ce îşi termină cariera fotbalistică.

"Cu ceva timp în urmă, am cerut informaţii despre modul în care ar funcţiona procedura dacă aş lua un permis de antrenor într-o zi.

În acest sens, este mai mult decât un simplu gând. Dar cum aş vrea să mă orientez atunci, gândurile mele nu sunt încă atât de departe. Am lucrat cu Pep, Klopp şi Tuchel, am avut aproape cei mai buni antrenori din fotbalul de club.

Înveţi multe şi te gândeşti la modul în care poţi transmite aceste cunoştinţe după ce îţi închei cariera de jucător", a declarat Gundogan.

Gundogan a mai vorbit şi despre relaţia sa cu Pep, dar şi despre impactul pe care Guardiola l-a avut în cariera sa.

"Am fost accidentat la început, dar apoi m-am alăturat unei echipe care credeai că joacă fotbalul acesta de ani de zile.

Viteza cu care îşi poate comunica fotbalul tactic echipei este impresionantă. Aşa era şi la Bayern (München) pe atunci.

În acelaşi timp, este şi sezonul acesta, pentru că acţionează în continuare cu o astfel de motivaţie în fiecare antrenament.

S-a vorbit întotdeauna că Pep a fost doar antrenor timp de maximum trei ani - în momentul în care vedem că aceşti critici au greşit", a mai spus germanul.

Ilkay Gundogan are un sezon foarte bun la Manchester City. Mijlocaşul german a marcat de 11 ori în 18 partide jucate în Premier League.

Fostul fotbalist al celor de la Borussia Dortmund a venit în 2016 la "cetăţeni" în schimbul sumei de 27 milioane de euro. De atunci, Gundogan a evoluat în 190 de partide, în care a marcat 35 de goluri şi a oferit 25 de pase de gol.

Ilkay Gundogan este cotat la 40 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: gundogan pep guardiola jurgen klopp thomas tuchel 

viewscnt
Articole similare