Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Imagine nouă de profil" pentru Adrian Mititelu! FOTO | A slăbit 40 de kilograme şi şi-a schimbat stilul vestimentar. Cum a apărut afaceristul

"Imagine nouă de profil" pentru Adrian Mititelu! FOTO | A slăbit 40 de kilograme şi şi-a schimbat stilul vestimentar. Cum a apărut afaceristulgalerie foto

Diverse

Comentarii

Adrian Mititelu (50 de ani) pare să acorde tot mai multă atenţie imaginii în ultimul timp, iar ultima apariţie a finanţatorului FC U Craiova 1948 i-a surprins şi pe prietenii săi de pe reţelele de socializare.

Afaceristul şi-a schimbat fotografia de profil pe Facebook şi a primit numai reacţii pozitive. Pierderea surplusului de kilograme în timp record pare să fi fost doar primul pas din "planul" lui Mititelu, care acum a trecut şi la schimbari în stilul vestimentar.



A slăbit după ce şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului


Adrian Mititelu a slăbit 40 de kilograme după ce a decis să-şi facă o operaţie de micşorare a stomacului, iar afaceristul spune că se simte excelent după această intervenţie.

"Mă simt excelent, ca la 25 de ani! Pot să mănânc orice, doar că, după numai câteva înghiţituri, mă satur imediat. Dispare imediat senzaţia de foame", declara Mititelu.

Afla mai multe despre: adrian mititelustil mititelu 

viewscnt
Articole similare