Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginea surprinzătoare publicată de Federica Pellegrini de pe balcon

Imaginea surprinzătoare publicată de Federica Pellegrini de pe balcongalerie foto

Diverse

Comentarii

Înotătoarea din Italia, Federica Pellegrini, mai are de aşteptat până la Jocurile Olimpice, care au fost amânată până în 2021. În schimb, sportiva pune accent în această perioadă pe reţelele sale de socializare. Pe Instagram, Federica are peste 1 milion de urmăritori.

Federica Pellegrini îi ţine la curent pe urmăritorii săi cu activităţile sale zilnice, iar sportiva i-a luat prin surprindere cu ultima imagine, care a fost publicată de pe balcon. Aşa cum era de aşteptat, sportiva a avut parte de reacţii diverse din partea fanilor. 

GALERIE FOTO CU FEDERICA PELLEGRINI

Federica Pellegrini este una dintre cele mai bune înotătoare din lume. Ea deţine recordul mondial la 200 de metri liber şi a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2008, care au avut loc la Beijing. În 2009, la Campionatul Mondial, a reuşit să devină prima femeie care a terminat cursa de 400 de metri liber în sub patru minute.

De asemenea, Federica Pellegrini este prima sportivă, dintre femei şi bărbaţi, care a cucerit opt medalii de aur consecutive la campionatele mondiale.

GALERIE FOTO CU FEDERICA PELLEGRINI

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: federica pellegrini 

viewscnt
Articole similare