Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMAGINEA ZILEI | Kolarov şi-a dat jos tricoul după înfrângerea cu Brazilia. Ce şi-a tatuat căpitanul Serbiei pe tot pieptul

IMAGINEA ZILEI | Kolarov şi-a dat jos tricoul după înfrângerea cu Brazilia. Ce şi-a tatuat căpitanul Serbiei pe tot pieptulgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Serbia a părăsit Campionatul Mondial din Rusia, după ce a pierdut meciul cu Brazilia, scor 0-2, iar viitoarea adversară a României din Liga Naţiunilor a închieiat grupa E pe locul 3, cu 3 puncte.

Singura victorie a sârbilor la CM 2018 a venit în prima partidă, cu Costa Rica, atunci când căpitanul Aleksandar Kolarov a transformat superb o lovitură liberă.

Jucătorul Romei a fost în prim-plan şi la finalul meciului cu Brazilia, când şi-a etalat tatuajele care îi acoperă în întregime ambele braţe şi tot pieptul.

Pe braţul drept, Kolarov şi-a tatuat numărul "11", cel purtat de fiecare dată când îmbracă tricoul Serbiei, dar şi chipurile celor doi copii ai săi şi un mesaj inspiraţional: "Find what you love and let it kill you" (trad. Găseşte ceea ce iubeşti şi lasă-l să te omoare, un vers al cântăreţului american Kinky Friedman).



Pe piept, Kolarov şi-a tatuat  o busolă, datele în care s-au născut fiul şi fiica sa, în cifre romane, dar şi o hartă imensă, în care Serbia ar fi în apropierea inimii. Totuşi, zona din respectivă a Europei este acoperită de un craniu stilizat.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kolarovtatuajeserbiatatuaje fotbalisti 

viewscnt
Articole similare