Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginea zilei la Tokyo | Elisabeta Lipă şi Mihai Covaliu, invitat surpriză pentru un selfie FOTO

Imaginea zilei la Tokyo | Elisabeta Lipă şi Mihai Covaliu, invitat surpriză pentru un selfie FOTO

Jocurile olimpice

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu, s-au pozat cu liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, în satul olimpic de la Tokyo.

Imaginea zilei la Tokyo

"Salutări de la Tokyo2020. Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, alături de celebrul tenismen Novak Djokovic şi Mihai Covaliu, Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român", a transmis Federaţia Română de Canotaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Federatia Romana de Canotaj (@frcanotaj)

Novak Djokovic, la Jocurile Olimpice 

Liderul ATP Novak Djokovic a anunţat, prin mesaje postate în social media, că va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

“Sunt foarte mândru să îmi fac bagajele pentru Tokyo şi să mă alătur echipei noastrea naţionale în lupta pentru cele mai strălucitoare medalii pe arenele olimpice. Pentru mine, să concurez pentru Serbia a fost mereu o bucurie specială şi o motivaţie şi voi face tot ce pot ca să aduc fericire”, a notat Djokovic pe Twitter, în sârbă.

El a postat şi un filmuleţ în care apare transmiţându-i printr-un mesaj video “La mulţi ani” unui băieţel japonez care a împlinit şase ani. “La mulţi ani, prietene. Arăţi grovav. Îţi urmăresc progresul, tenisul. Îţi urez succes şi sper să ne vedem la Tokyo, la Jocurile Olimpice”, i-a spus sportivul copilului.

“Nu îl pot dezamăgi pe micuţul meu prietem Koujirou. Mi-am rezervat zborul pentru Tokyo şi mă voi alătura cu mândrie Team Serbia pentru Olimpiadă”, a notat Djokovic.

Afla mai multe despre: novak djokovicelisabeta lipa 

viewscnt
Articole similare