Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginea zilei vine la Cluj! Lobonţ şi jucătorii Universităţii au primit un tractor de la sponsorul principal al echipei :))

Imaginea zilei vine la Cluj! Lobonţ şi jucătorii Universităţii au primit un tractor de la sponsorul principal al echipei :))galerie foto

Liga 2

Comentarii

Partener principal al Universitatea Cluj, îi dedică echipei un cadou la aniversarea celor 100 de ani. Noul tractor agricol TAGRO va putea fi văzut la târgul Agraria în perioada 11–14 aprilie, în comuna Jucu, în varianta U100 Black Edition.

Acest model va fi asamblat în ediţie limitată iar suporterii cu abonamente vor beneficia de o reducere la achiziţionarea acestuia.

"Fidelitate, onoare şi respect sunt valorile pe care IRUM şi FC Universitatea Cluj le au în comun. Ambele branduri au o istorie solidă şi o viziune clară asupra prezentului şi viitorului. IRUM a demonstrat că există un model românesc de succes în industrie, model bazat pe inovaţie, seriozitate şi un management inteligent, iar clubul de fotbal, unul dintre cele mai iubite din România, vrea să arate că acelaşi lucru este posibil şi în sport. Mai mult decât atât, ambele branduri sunt mândre de originile lor transilvănene", se arată într-un comunicat.

În ultima etapă de L2,  Universitatea Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 6-2, echipa Daco-Getica Bucureşti, în primul meci al etapei a XXIX-a a Ligii a II-a.Golurile învingătorilor au fost marcate de Gavra ’31, ’81, Goga ’43, ’49, Pîrvulescu ’60 şi Haţiegan ‘90+2.Pentru Daco-Getica au înscris Stănescu ’74 şi Călinţaru ’88.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cluj 

viewscnt
Articole similare