Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL! Momentul în care Neagoe a leşinat pe bancă! UPDATE: Familia a venit la spital. Prima reacţie oficială a medicilor! Aici ai toate detaliile

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL! Momentul în care Neagoe a leşinat pe bancă! UPDATE: Familia a venit la spital. Prima reacţie oficială a medicilor! Aici ai toate detaliile

Dinamo București

Comentarii

Contestat puternic de fani încă de dinaintea partidei cu Craiova, Eugen Neagoe a leşinat pe bancă în timpul meciului, în minutul 25. Au fost 20 de minute absolut teribile pe Arena Naţională.

UPDATE 00:18 | Au venit primele reacţii oficiale ale medicilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Domnul Neagoe a fost adus conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale. Şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul să fie oferite doar familiei. Colegii de la Cardiologie vor stabili ce paşi urmează în tratamentul domnului Neagoe. Stresul întotdeauna poate fi un factor favorizant, dar nu numai stresul a putut duce la această situaţie”, a spus medicul Caloian Alexandru.

UPDATE 23:46 | Echipa lui Dinamo nu va mai merge la Floreasca! La spital se vor duce doar Prunea şi Dănciulescu.

UPDATE 23:44 | La spital au sosit mai mulţi oficiali de la Craiova! Cristescu şi Ilinca au venit să-l susţină pe Neagoe.

UPDATE 23:38 | Informaţii Telekom Sport: Neagoe a fost scos de la Terapie Intensivă şi a fost transportat într-o rezervă a secţiei de Cardiologie. Antrenorul Neagoe le-a făcut semnul de ”OK” celor care l-au vizitat la spital.

UPDATE | Soţia şi fiica lui Eugen Neagoe sunt la spital! Au apucat să-l vadă pe antrenorul lui Dinamo! Cele două sunt liniştite, calme, şi aşteaptă să discute cu medicul care l-a preluat pe Neagoe!

UPDATE | Dan Petrescu şi Edward Iordănescu s-au interesat de starea de sănătate a lui Eugen Neagoe.

Cu câteva minute înainte de a leşina, Eugen Neagoe le-a spus celor de lângă el că se simte rău. Medicul Bătineanu i-a adus puţină apă cu lămâie, dar antrenorul avea probleme mult mai grave.

Situaţia a escaladat rapid, iar Neagoe şi-a pierdut cunoştinţa! Ar fi suferit un stop cardiac, din primele informaţii obţinute de Telekom Sport, iar ambulanţa a intrat imediat pe teren. Antrenorul lui Dinamo a fost resuscitat chiar lângă bancă, doctorii au folosit, mai apoi, defibrilatorul.

Urcat în Salvare, Neagoe a redevenit conştient. A fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde şi-a revenit. Neagoe comunică acum cu doctorii şi starea sa este una bună!

Afla mai multe despre: neagoedinamolesin,  

viewscnt
Articole similare