Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMAGINI HALUCINANTE | Câteva dintre starurile lui Arsenal, filmate în timp ce se DROGHEAZĂ: ”Ozil se uita într-un punct fix!”

IMAGINI HALUCINANTE | Câteva dintre starurile lui Arsenal, filmate în timp ce se DROGHEAZĂ: ”Ozil se uita într-un punct fix!”galerie foto

Premier League

Comentarii

Un scandal uriaş a izbucnit în Premier League după ce mai multe vedete de la Arsenal au fost filmate în timp ce inhalau un gaz cu efect halucinogen, în cadrul unei petreceri private la care au participat şi 70 de fete.

The Sun a publicat un filmuleţ controversate de la o petrecere dată de jucătorii lui Arsenal chiar înainte de startul sezonului. Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Mesut Ozil şi Pierre-Emerick Aubameyang au fost filmaţi în timp ce inhalau oxid de azot, o substanţă foarte periculoasă.

Imaginile şocante arată cum unii dintre ei pică în stare de semiconştienţă. Printre ei, tânărul Matteo Guendouzi, 19 ani, care pur şi simplu pică pe o canapea după ce inhalează gazul dintr-un balon.


Sursa foto: The Sun

O sursă a declarat pentru The Sun că a văzut momente incredibile: ”Au fost aduse canistre cu gaz, iar jucătorii şi-au umplut baloanele şi au început să inchaleze. Erau luaţi de cap, unii dintre ei păreau că leşină. A fost destul de sălbatic. Ozil se uita într-un singur punct. A inhalat o mare cantitate de gaz şi apoi părea că-şi va pierde conştiinţa şi va aluneca de pe scaun”.

În filmuleţ apar şi Henrikh Mkhitaryan şi Shkodran Mustafi, dar aceştia nu par să fi urmat ”exemplul” dat de colegi. The Sun mai scrie că petrecere a costat între 25.000 şi 30.000 de lire şi la ea au fost invitate şi 70 de fete.

Oxidul de azot este un gaz tot mai des folosit în lumea consumatorilor de substanţe halucinogene, dar riscurile sunt extrem de mari. Gazul provoacă stări de ameţeală şi halucinaţii, iar a doua zi apar dureri de cap şi oboseală intensă. În doze foarte mari se poate ajunge la comă şi chiar deces.

 

 

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalalexandre lacazettematteo guendouzimesut ozilpierre-emerick aubameyang 

viewscnt
Articole similare