Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMAGINI INCENDIARE | Mayweather a sărbătorit la striptease revenirea în box! Ce le-a putut face dansatoarelor

IMAGINI INCENDIARE | Mayweather a sărbătorit la striptease revenirea în box! Ce le-a putut face dansatoarelor galerie foto

Box

Comentarii

La scurt după ce şi-a anunţat revenirea în box, neînvinsul Floyd Mayweather (50-0) a organizat o petrecere pe cinste. În stilul caracteristic, pugilistul în vârstă de 42 de ani a făcut senzaţie într-un club de striptease.

Mayweather a călătorit până cu un avion privat până la Miami, acolo unde a dat startul petrecerii. „The Pretty Boy” nu a rezistat tentaţiei şi s-a dat mare în faţa urmăritorilor săi de pe Instagram.

Cum? Aruncând cu o sumedenie de bancnote înspre două dansatoare topless care îi încântau privirea celui care în 1996 a cucerit medalia de bronz la JO de la Atlanta. 

Poreclit şi „Money”, Mayweather este recunoscut pentru stilul său de viaţă extravagant. Pe lângă maşinile şi proprietăţile de lux pe care le deţine, pugilistul are şi propriul club de striptease, „Girl Collection”, în Las Vegas. 

Într-un meci oficial, Floyd Mayweather nu a mai luptat din 2017, atunci când l-a înfruntat pe Connor McGregor, cel pe care l-a învins în runda a 10-a prin TKO. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mayweatherboxstriptease 

viewscnt
Articole similare