Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMAGINI INCREDIBILE | Fumigene aruncate din afara stadionului au oprit meciul lui Feyenoord. Fanii supăraţi ai olandezilor au reuşit ceva greu de închipuit

IMAGINI INCREDIBILE | Fumigene aruncate din afara stadionului au oprit meciul lui Feyenoord. Fanii supăraţi ai olandezilor au reuşit ceva greu de închipuitgalerie foto

Fotbal

Comentarii

De Kuip este unul dintre cele 28 de stadioane din Europa de categorie 4, încadrare care presupune şi o anumită suprafaţa a stadionului. Fanii lui Feyenoord au reuşit totuşi ceva greu de crezut.

Feyenoord s-a menţinut pe locul patru în Olanda după o victorie cu 3-0 în faţa lui Heerenven în etapa cu numărul 28. Partida a fost însă întreuptă la un moment dat din cauza torţelor care au aterizat pe teren. Surprinzător este locul din care au venit materialele pirothenice. Imaginile arată că au fost aruncate din afara tribunelor.

Se bănuieşte că vinovaţii pentru această situaţie e chiar un grup de ultraşi care primise interdicţie şi din cauza căruia o secţiune a stadionului a şi fost închisă. Respectivul grup crease probleme în acel sector închis semifinala cupei, jucată împotriva lui Ajax. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: feyenoordfumigeneolanda 

viewscnt
Articole similare