Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini noi din Giuleşti! "Aici am plâns întâia oară atât de tristeţe cât şi de fericire, aici veneam când fugeam de la şcoală ori de acasă..."

Imagini noi din Giuleşti! "Aici am plâns întâia oară atât de tristeţe cât şi de fericire, aici veneam când fugeam de la şcoală ori de acasă..."galerie foto

Fotbal

Comentarii

Lucrările de demolare vor dura până la finalul lunii aprilie. Pentru că accesul în stadion se face cu dificultate, echipa care se ocupă de demolare a decis să înceapă cu peluza dinspre teatrul Giuleşti, astfel încât utilajele să poată intra pe stadion.

Stadionul inaugurat în 1939 va fi pus la pământ în perioada următoare, iar pe acelaşi loc va fi ridicată noua arenă, construită în vederea Euro 2020.

"Aici am plâns întâia oară atât de tristeţe cât şi de fericite, aici veneam când fugeam de la şcoală ori de acasă... juca Rapidul şi deja imi era în sânge! Eram doar un copil şi nu puteam gândi atât de departe, că într-o zi buldozerele vor veni şi Giuleştiul nu va mai fi! Îmi vin în cap toate amintirile, mă copleşesc şi parcă nu pot accepta realitatea!
 
Ce dor ne va fi de tine, Giuleştiule... iar cel mai mult mă doare că ai noştri copii nu vor şti niciodată ce s-a aflat cu adevărat în spatele sintagmei "Farmecul Giuleştiului"! Vor citi, vor urmări diferite poze si filmări, însă niciodată nu vor putea simţi precum am simţit noi", este mesajul postat pe pagina de Facebook, Rapid Bucuresti - Alte Sporturi.

Cum va arăta noul stadion "Valentin Stănescu" din Giuleşti

Noul stadion Rapid va avea 14.000 de locuri, iar costurile ridicării arenei se vor ridica la 29 de milioane de euro. Noul stadion din Giuleşti va beneficia de o pistă de atletism pentru antrenament, sub tribune, o sală de sport ultramodernă, dar şi spaţii de cazare pentru sportivi şi o zonă comercială, plus locuri de parcare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidgiulestipeluzacniconstructor 

viewscnt
Articole similare