Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini revoltătoare pe o plajă din Europa. 500.000 de oameni au ignorat complet recomandările autorităţilor în plină pandemie. "Sper să nu avem al doilea val"

Imagini revoltătoare pe o plajă din Europa. 500.000 de oameni au ignorat complet recomandările autorităţilor în plină pandemie. "Sper să nu avem al doilea val"

Alte sporturi

Comentarii

Locuitorii unui oraş din Anglia au uitat de recomandările autorităţilor privind distanţarea socială şi sanitară împotriva coronavirusului, şi au dat năvală pe plajă.

Soarele şi vremea bună i-a împins pe englezi să ignore total toate recomandările autorităţilor britanice privind distanţarea socială în plină pandemie de coronaviurs. Astfel că pe coasta de sud a Angliei, nu aveai loc să arunci un ac. Sute de oameni au luat cu asalt plajele din Bournemouth şi au creat o aglomeraţie absurdă pe nisip, de parcă noul coronavirus nu ar fi existat niciodată. Nu s-a pus problema folosirii măştilor de protecţie.

Conform lui Tobias Elwood, politician din Bournemouth, jumătate de milion de oameni s-au îmbulzit, zilele acestea, pe plajă, fiind de părere că guvernul Regatului Unite ar trebui să intervină, înainte să fie prea târziu. 

"Mulţi oameni au ales să fie nu numai iresponsabili, dar şi periculoşi. Am ajuns în acest punct al luptei împotriva aceastei pandemie şi nu mi-aş dori ca Bournemouth să fie singurul loc din Marea Britanie cu un al doilea val”, a declarat îngrijorat Elwood.

Vikki Slade, liderul Consiliului BCP, care este format din Bournemouth, Christchurch şi Poole, a declarat că a fost „îngrozită” de imagini.

Comportamentul şi acţiunile iresponsabile ale atâtor persoane sunt pur şi simplu şocante, iar serviciile noastre sunt întinse la limita încercând să-i păstreze pe toţi în siguranţă. Nu am avut de ales decât să declarăm un incident major şi să iniţiem un răspuns de urgenţă", a declarat Slade.

Slade a fost şi mai vocal pe reţelele de socializare :„Indiferent ce facem, aceşti idioţi  vor ignora regulile", a scris el pe twitter.

Afla mai multe despre: plaja 

viewscnt
Articole similare