Experiențe împreună.
You are here:

Imagini şocante. Fotbalistă agresată sexual de un fan, în văzul tuturor. Bărbatul, dat în urmărire generală

Imagini şocante. Fotbalistă agresată sexual de un fan, în văzul tuturor. Bărbatul, dat în urmărire generală
Comentarii

Un bărbat mexican, fan al echipei de fotbal feminin Tigres, este căutat de autorităţi, după ce ar fi agresat-o sexual o fotbalistă.

Incidentul a avut loc la finalul meciului amical dintre Tigres, campioana Mexicului, şi formaţia americană Houston Dash, atunci când o jucătoare a oaspeţilor, americanca Sofia Huerta, a mers să se fotografieze alături de fani.

În imagini se poate observa cum fanul respectiv îi cere fotbalistei să facă o poză împreună. Huerta dă curs fără ezitare propunerii şi zâmbeşte larg, aparent fără să îşi dea seama că bărbatul o atinge pe sân. Cu toate că jucătoarea nu a făcut nicio sesizare la poliţie, imaginile au devenit virale pe internet şi au provocat revoltă pe reţelele de socializare.

 

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a imaginilor, clubul mexican l-a acţionat în judecată şi l-a suspendat pe viaţă de pe stadion pe bărbatul care a agresat-o pe Sofia Huerta. Acum, bărbatul este căutat de autorităţi, care investighează cazul.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe