Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginile care nu s-au văzut la TV după Dinamo - FCSB 0-3! Sorescu a rămas pe gazon şi a avut reacţii nervoase, Dănciulescu a păstrat distanţa VIDEO

Imaginile care nu s-au văzut la TV după Dinamo - FCSB 0-3! Sorescu a rămas pe gazon şi a avut reacţii nervoase, Dănciulescu a păstrat distanţa VIDEO

Dinamo București

Comentarii

"Câinii" nu au soluţii pentru a ieşi din criza în care au intrat, iar jucătorii sunt şi ei afectaţi de situaţia în care a ajuns clubul. Dinamo a suferit o nouă înfrângere dureroasă, de această dată în faţa lui FCSB, scor 3-0, în "Ştefan cel Mare", iar la finalul meciului Deian Sorescu a rămas minute în şir pe gazon.

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3 (Ad. Popa 32, Olaru 74, Dumitru 82)

În a doua semifinală din Cupa României, FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0 şi este la un pas de calificarea în finală, acolo unde cel mai probabil va juca împotriva lui Sepsi. Totuşi, rănile în tabăra "câinilor" se adâncesc. 

Dinamo îşi mai putea salva sezonul doar prin cucerirea Cupei României, dar după rezultatul din tur mai speră doar la o minune precum cea de la Liberec. Situaţia este mult mai gravă în campionat, acolo unde echipa din "Ştefan cel Mare" este pe 13, loc retrogradabil. 

Presiunea şi dezamăgirile din ultimele sezoane şi-au pus amprenta şi pe jucători, iar starea de spirit a lotului a fost redată de acţiunile lui Deian Sorescu de după înfrângerea cu FCSB. 

Camerele care au transmis partida l-au surprins pe fostul jucător al lui ASU Poli Timişoara pe gazon, privind în gol şi cu lacrimi în ochi, la minute bune de la fluierul de final al primei manşe din Cupa României. 

Alături i-a fost Ionel Dănciulescu, cel care a păstrat o distanţă de câţiva metri faţă de jucătorul indispensabil lui Adi Mihalcea. După ce s-a ridicat de pe gazon, Deian Sorescu a avut câteva reacţii nervoase şi a plecat spre vestiare. 

Gigi Becali, cadou "de ordinul milioanelor de euro" după ultima bucurie din viaţa sa. Ce veste a primit finanţatorul FCSB

Afla mai multe despre: deian sorescuionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare