Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginile care spun totul. VIDEO | Cum a fost surprins Cosmin Contra la meciul cu Sepsi. Pleacă de la Dinamo?

Imaginile care spun totul. VIDEO | Cum a fost surprins Cosmin Contra la meciul cu Sepsi. Pleacă de la Dinamo?

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra a fost surprins în ipostaze în care îşi arăta dezamăgirea pentru felul în care arăta echipa. Fostul selecţioner ia în calcul şi demisia, dacă cei din conducerea clubului i-o vor cere. Dinamo a pierdut cu 2-0 în faţa lui Sepsi şi are patru înfrângeri consecutive. De altfel, a câştigat doar un singur meci în opt etape.

Cosmin Contra are cu Dinamo un traseu departe de ce şi-a propus. În ciuda transferurilor importante pe care le-a făcut, Dinamo suferă şi nu reuşeşte să câştige. Eşecul cu 2-0 în faţa lui Sepsi l-a lăsat fără reacţie pe Cosmin Contra.

Cum a fost surprins Cosmin Contra la meciul cu Sepsi

Fostul mare fundaş dreapta este recunoscut pentru reacţiile energice pe care le are în timpul meciurilor. Însă, la meciul cu Sepsi, a fost surprins resemnat, gânditor şi dezamăgit de felul în care s-a prezentat echipa. Mai ales că echipa din Sfântu Gheorghe a deschis scorul încă din minutul 29, prin Anass Achahbar, dar jucătorii lui Dinamo n-au avut nicio reacţie.

Grăitoare sunt şi imaginile în care a fost surprins după golul de 2-0 marcat de Sepsi, prin Istvan Fulop. Cosmin Contra s-a retras într-un colţ al băncii de rezerve şi a privit înmărmurit finalul meciului. 

Pleacă antrenorul Cosmin Contra de la Dinamo? Ce a declarat după meci

Dinamo este într-o situaţie dezastruoasă, comparabilă cu cea din sezonul trecut, în ciuda faptului că şi-a mărit considerabil bugetul de salarii şi a realizat foarte multe transferuri. Fosta campioană a României pare că nu reuşeşte să se regăsească şi nu e salvată nici măcar de valoarea individuală a jucătorilor pe care i-a adus.

Dinamo se află doar pe locul 14 în acest moment, cu doar 5 puncte acumulate în 8 etape. Are o singură victorie şi nu mai puţin de 5 înfrângeri, dintre care 4 sunt consecutive. În tot acest context, Cosmin Contra spune că n-ar fi surprins dacă cei din conducere i-ar cere demisia: ”Pentru mine vor fi zile grele, sunt la dispoziţia conducerii pentru orice vor decide să facă. Eu încerc să găsesc soluţii şi încerc să schimb faţa echipei din seara asta”, a spus Cosmin Contra. 

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare